Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Felkelő Nap - A kézenfekvő árulások játéka

A Felkelő Nap az utóbbi évek egyik legnagyobb port kavart társasjátéka. A 2017-ben Kickstarteren elindított Rising Sun (a Cool Mini Or Not kiadó ugyanis előszeretettel futtatja meg játékait egy alapos kalapozás keretében, lelkiismeret-furdalás nélkül használva fel a közösségi finanszírozás nem éppen erre kitalált platformját) több, mint négymillió dollárt gyűjtött össze kampánya során, amivel bekerült a rekordot döntő társasok panteonjába.

Felkelő Nap - A kézenfekvő árulások játéka - Geekz

(A cikk a teljes támogatási szintű Kickstarter verzió alapján készült.) A Felkelő Nap az utóbbi évek egyik legnagyobb port kavart társasjátéka. A 2017-ben Kickstarteren elindított Rising Sun (a Cool Mini Or Not kiadó ugyanis előszeretettel futtatja meg játékait egy alapos kalapozás keretében, lelkiismeret-furdalás nélkül használva fel a közösségi finanszírozás nem éppen erre kitalált platformját) több, mint négymillió dollárt gyűjtött össze kampánya során, amivel bekerült a rekordot döntő társasok panteonjába.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapja

forrás -- geekz.444.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

23Máj

Melósok, mech-ek és egy jó nagy meteor...Anachrony bemutató [fakockakesminik]

Kedvcsináló | 2020.05.23. 14:00:00

A történet elég sötéten indul. A Földet letarolta egy meteor, egyetlen nagyvárosba tömörültek a túlélők, és a java még hátravan...

03Máj

Boldogok a sajtkészítők...Clans of Caledonia beszámoló [fakockakesminik]

Kedvcsináló | 2020.05.03. 14:00:00

Ez a játék a 19. századi Skóciába kalauzol, ahol a kérdés nem az, hogy tűzoltó leszel vagy katona, sokkal inkább vadakat terelő juhász. Bár Hofi óta tudjuk, hogy ez marhaság és a vadakat nem tereli senki a juhász meg pláne nem.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Felkelő nap