Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Felkelő Nap - A kézenfekvő árulások játéka

A Felkelő Nap az utóbbi évek egyik legnagyobb port kavart társasjátéka. A 2017-ben Kickstarteren elindított Rising Sun (a Cool Mini Or Not kiadó ugyanis előszeretettel futtatja meg játékait egy alapos kalapozás keretében, lelkiismeret-furdalás nélkül használva fel a közösségi finanszírozás nem éppen erre kitalált platformját) több, mint négymillió dollárt gyűjtött össze kampánya során, amivel bekerült a rekordot döntő társasok panteonjába.

Felkelő Nap - A kézenfekvő árulások játéka - Geekz

(A cikk a teljes támogatási szintű Kickstarter verzió alapján készült.) A Felkelő Nap az utóbbi évek egyik legnagyobb port kavart társasjátéka. A 2017-ben Kickstarteren elindított Rising Sun (a Cool Mini Or Not kiadó ugyanis előszeretettel futtatja meg játékait egy alapos kalapozás keretében, lelkiismeret-furdalás nélkül használva fel a közösségi finanszírozás nem éppen erre kitalált platformját) több, mint négymillió dollárt gyűjtött össze kampánya során, amivel bekerült a rekordot döntő társasok panteonjába.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapja

forrás -- geekz.444.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

11Márc

Így készült a Dűlőre jutunk - Interjú Hajnóczy Somával

Kedvcsináló | 2024.03.11. 10:20:00

Tudtad, hogy a Dűlőre jutunk ötlete néhány meeple-ből született? És azt, hogy Németországban nem tudták értelmezni a Fröccs lényegét? És azt, hogy Soma miért nem fog soha kiállítani Essenben? Kiderül minden az exkluzív interjúnkból!

28Márc

Megjelent Hajnóczy Soma új játéka – kipróbáltuk, milyen lett a Dűlőre jutunk [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.03.28. 14:35:00

Hajnóczy Soma megint borral játszik, ám a Dűlőre jutunkban nem szódával kell kevergetnünk, hanem eleve el kell készítenünk a palackokat.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Felkelő nap