Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Felkelő Nap - A kézenfekvő árulások játéka

A Felkelő Nap az utóbbi évek egyik legnagyobb port kavart társasjátéka. A 2017-ben Kickstarteren elindított Rising Sun (a Cool Mini Or Not kiadó ugyanis előszeretettel futtatja meg játékait egy alapos kalapozás keretében, lelkiismeret-furdalás nélkül használva fel a közösségi finanszírozás nem éppen erre kitalált platformját) több, mint négymillió dollárt gyűjtött össze kampánya során, amivel bekerült a rekordot döntő társasok panteonjába.

Felkelő Nap - A kézenfekvő árulások játéka - Geekz

(A cikk a teljes támogatási szintű Kickstarter verzió alapján készült.) A Felkelő Nap az utóbbi évek egyik legnagyobb port kavart társasjátéka. A 2017-ben Kickstarteren elindított Rising Sun (a Cool Mini Or Not kiadó ugyanis előszeretettel futtatja meg játékait egy alapos kalapozás keretében, lelkiismeret-furdalás nélkül használva fel a közösségi finanszírozás nem éppen erre kitalált platformját) több, mint négymillió dollárt gyűjtött össze kampánya során, amivel bekerült a rekordot döntő társasok panteonjába.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapja

forrás -- geekz.444.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

13Máj

Kicsi, szép, viszonylag olcsó, és gyorsan lepörög a Ticket to Ride új kiadása [gsplus.hu]

Kedvcsináló | 2024.05.13. 15:00:00

A Ticket to Ride: Párizs más, egy-egy városra fókuszáló részekhez hasonlóan minden szempontból kompakt.

04Ápr

Végre egy egyedi képregény-adaptáció: egy társasjáték [telex.hu]

Kedvcsináló | 2024.04.04. 17:10:00

Amikor egy filmből, könyvből, képregényből készül társasjáték, akkor rendszerint azok keresik, akik ismerik és szeretik az eredeti művet. Erre is számítanak a kiadók, amikor megjelenik a Star Wars-os Monopoly vagy A Gyűrűk Urá-s Rizikó...


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Felkelő nap