Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Egy Játék mind fölött - Gloomhaven

A cikk arányaiban legalább olyan hosszú lesz, mint a játék, amiről írom. Én szóltam…

Egy Játék mind fölött

2015 szeptember: Gloomhaven első kiadás a Kickstarteren. Még majdnem egy évig fogalmam sincs a hobbiról sem, nemhogy erről a játékról. Úgy maradok le erről és a Blood Rage-ről, hogy jóval később sokáig sírok miattuk. (De már elmúlt.) 2016 május: Megkapják az első kiadást a Kickstarteresek. Még mindig nem tudok semmit semmiről.

A cikkben megtalálható társasjáték adatlapja

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

13Ápr

Én kicsi kaszám a Stonemaier Gamestől – Kapa, kasza [Társalgó]

Kedvcsináló | 2021.04.13. 13:00:00

Nálunk ugyan az Én kicsi kaszám angol verziója járt a Stonemaier Games hathatós közreműködésével, fontos megjegyezni, hogy a játék számos hazai bolt kínálatában ékes magyar nyelven is elérhető.

03Ápr

Megjelent a JEM magazin 97. száma!

Kedvcsináló | 2021.04.03. 10:00:00

JEM 2021 Április


Kommentek

  • osztheimertamas1

    2019-09-05 07:59:15

    Már nagyon várjuk a magyar verziót, elképesztően jól összerakták így a leírtak alapján mint ha csak nekünk találták volna ki, bár ezzel gondolom nem vagyok egyedül, már csak a sok díjból és a népszerüségéből kiindulva. Csak kapjuk a kezünk közé azt a 10kg-os dobozt. :D Remélem az újrajátszhatóságot lehetővé tevő matrica csomagot is lehet majd kapni hamarosan.

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Homályrév