Kép forrása: pcguru.hu

Framework: Egy keret a világ! – Rosenbergi kiteljesedés [Társalgó]

A Nova Luna után kérdésessé vált, merre fejlődik tovább Uwe Rosenberg családi vonala, a Framework pedig több szempontból is meglepetés lett.

Az Agricola és az A Feast for Odin kellően népszerű alkotójának sem kell az új ötletekért a szomszédba mennie, ha egy-egy gamerebb társasjáték mellett valami családi darabra vetemedne, és bizony a Patchwork után számos izgalmas cím került már tőle az asztalra, így például csak az utóbbi néhány évben olyan játékokat kaptunk, mint a New York Zoo vagy a nagyszerű Nova Luna. Utóbbi után pláne nagy kérdés volt, hogy a Tetris-elemeket végre hátrahagyva mi lesz a következő állomás, na, nem mintha a Patchwork-vonallal nagy baj lett volna, sőt, csak éppen a foltoktól az állatkertig vezető úton már annyi poliominó került a lábunk elé, hogy megbotlottunk a halomban, így jólesett végre valami új íz és irány. Nos, a Compaya által idehaza is igen gyorsan napvilágra került Framework: Egy keret a világ! sem tér vissza a tetrisezéshez, sőt számos rosenbergi elemet elhagy, hogy a színtiszta építés kerüljön a középpontba.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Framework: Egy keret a világ! a Compayától - Rosenbergi kiteljesedés

A Nova Luna után kérdésessé vált, merre fejlődik tovább Uwe Rosenberg családi vonala, a Framework pedig több szempontból is meglepetés lett.

Hol vásárolhatom meg?

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

22Máj

Dűlőre jutunk - Magyar palackba magyar bort!

Ismertető | 2024.05.22. 20:20:00

Vörösbor, fehérbor, rozé… készíts annyi bort, amennyit csak tudsz, hogy te teljesíthesd a legjobb megrendeléseket! De vigyázz, a dűlők közösek, és ha nem figyelsz, valaki más fogja őket leszüretelni!

20Jún

Sárkányok völgye - Csodás lények kavalkádja

Ismertető | 2024.06.20. 14:00:00

Hetven csodálatos lény csak arra vár, hogy csatlakozzon hozzád a Sárkányok völgyében! Szelídítsd meg őket, gyűjts varázsköveket és járulj a fenséges Örökkévaló színe elé!


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Framework: Egy keret a világ!