Kép forrása: pcguru.hu

Imperium: The Contention – Pángalaktikus kártyaparti [Társalgó]

Ha játszottál már 4X stratégiai játékkal, akkor nagyjából tisztában is vagy vele, hogy mik az Imperium: The Contention alappillérei – eXplore, eXpand, eXploit és eXterminate; vagyis felfedezés, terjeszkedés, kiaknázás, elpusztítás. A digitális formában egyébként időigényes játékokkal ellentétben itt viszonylag hamar győztest koronázhatunk, ami egyrészt köszönhető a jócskán áramvonalasított játékmechanikáknak, másrészt a szimultán játszható köröknek, ami hat játékos esetén is annyit farag le az üresjáratokból, amennyit csak lehetséges.

[Cikk folytatása]

[Társalgó] Imperium: The Contention a Contention Gamestől - Pángalaktikus kártyaparti

4X, stratégia kártyákkal, avagy egy egyszerűsített, de többjátékos Magic the Gathering az űrben - nagyjából így lehet leírni az Imperium: The Contention-t. Ha játszottál már 4X stratégiai játékkal, akkor nagyjából tisztában is vagy vele, hogy mik az Imperium: The Contention alappillérei eXplore, eXpand, eXploit és eXterminate; vagyis felfedezés, terjeszkedés, kiaknázás, elpusztítás.

A cikkben megjelent társasjáték adatlapja

forrás -- pcguru.hu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

13Júl

Anarchista palacsinta🥞 – „Kirobbanó-Dobble-Élmény”

Ismertető | 2024.07.13. 14:00:00

A Robbanó cicák és a Dobble alkotóinak közös játéka

27Máj

Mystery: Szuperhősrejtély - Ennek a képregénynek te lehetsz a hőse!

Ismertető | 2024.05.27. 18:29:00

A Bajnokok Légiója toboroz: különleges képességű embereket keresnek, akiket spéci szuperhőssé képezve felvehetik a harcot a bűnözőkkel szemben.


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Imperium: The Contention