Kép forrása: tarsasozz.blog

Honey Buzz - a méztermelés stratégiája

A Honey Buzz egy 2020-as megjelenésű családi társasjáték, mesébe illő rajzokkal, cuki komponensekkel és azzal a közös céllal, hogy mézet készítsünk.

Honey Buzz egy 2020-as megjelenésű családi társasjáték, mesébe illő rajzokkal, cuki komponensekkel és azzal a közös céllal, hogy mézet készítsünk. A játékosok saját kaptárukat építik, majd azon versengenek, ki tud az erdőlakók rendelésére több mézet termelni. Egy mézédes, ám meglepően taktikus társasjáték következik.

[Cikk folytatása]

Honey Buzz - a méztermelés stratégiája

A Honey Buzz egy 2020-as megjelenésű családi társasjáték, mesébe illő rajzokkal, cuki komponensekkel és azzal a közös céllal, hogy mézet készítsünk. A játékosok saját kaptárukat építik, majd azon versengenek, ki tud az erdőlakók rendelésére több mézet termelni. Egy mézédes, ám meglepően taktikus társasjáték következik.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

13Júl

Anarchista palacsinta🥞 – „Kirobbanó-Dobble-Élmény”

Ismertető | 2024.07.13. 14:00:00

A Robbanó cicák és a Dobble alkotóinak közös játéka

29Máj

Kib@szodt dilemma - Kínos szituk, elcseszett döntések

Ismertető | 2024.05.29. 14:00:00

Te bevállalnád, hogy ..., de...?


Kommentek

  • mazsenyka

    2021-04-15 21:20:45

    🤍 már a képeket elnézve is ANNNYIRA nagyon szép ez a játék, hogy alig bír magával a pénztárcám :D de a napokban több olyan véleménybe futottam bele, hogy egy-két játék után már elég unalmas és repetitív, úgyhogy még kicsit várok vele azt hiszem :)

  • attila.benyei

    2021-04-15 10:05:41

    Szia!

    Ez abszolút családi játék, és elég egyszerű. 2 akció van összesen. A lapkafelvétel és utána lerakás illetve a munkások visszavétele. A 6 féle lapkához tartozó akciókat kell csak megjegyezni. Szerintem az első kör után, amikor mindenki lerakta az első lapkáját, már érteni fogják a gyerekek is a szabályokat.
    A bgg szerint is 10+ - os, nálunk is gyorsan megtanulták a gyerekek (12, 14). A komponensek minősége kiváló.
    S szülőként is élvezhető, mert lehet kombinálni, és minden játékban mások a célok.

  • zkbali

    2021-04-14 22:40:03

    Engem is az érdekelne, hogy mennyire családi játék, mennyire bonyolult, mennyire tudják játszani a gyerekek (élvezni biztos fogják akkor is, ha nem megy nekik, annyira szép és mesés a dizájn). Engem megfogott, de csak akkor érdemes beruháznom rá, ha gyerekbarát.

  • nemi92

    2021-04-14 22:09:40

    Valóban gyönyörű ez a játék, és nagyon igényesek a játékhoz tartozó kellékek, bár nekem egy picit túl mesés. Kettős érzelmek vannak bennem egyébként ha ránézek a játékra, mert nagyon szeretem a szép, igényes, színes játékokat és ez egy az egyben az, de mégis picit úgy érzem, hogy gyerekes a grafikai megjelenés. Olvastam a cikket és az alapján nekem annyira nem jött le, hogy igazából mennyire becsapós a kinézet. A cuki, mesés külső azért rejt bonyolultabb, agyalósabb stratégiai elemeket, vagy megmarad egy kedves családi játéknak. Mindenesetre arra billen a mérleg nyelve, hogy tetszik és játszanék is vele, de biztos vétel lehet csak akkor lenne belőe, ha lenne már egy gyerkőc a családban és tudnám, hogy megőrülne érte és egy top ajándék lenne valamilyen alkalomra. :)

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Honey Buzz