Kép forrása: tarsasozz.blog

Honey Buzz - a méztermelés stratégiája

A Honey Buzz egy 2020-as megjelenésű családi társasjáték, mesébe illő rajzokkal, cuki komponensekkel és azzal a közös céllal, hogy mézet készítsünk.

Honey Buzz egy 2020-as megjelenésű családi társasjáték, mesébe illő rajzokkal, cuki komponensekkel és azzal a közös céllal, hogy mézet készítsünk. A játékosok saját kaptárukat építik, majd azon versengenek, ki tud az erdőlakók rendelésére több mézet termelni. Egy mézédes, ám meglepően taktikus társasjáték következik.

[Cikk folytatása]

Honey Buzz - a méztermelés stratégiája

A Honey Buzz egy 2020-as megjelenésű családi társasjáték, mesébe illő rajzokkal, cuki komponensekkel és azzal a közös céllal, hogy mézet készítsünk. A játékosok saját kaptárukat építik, majd azon versengenek, ki tud az erdőlakók rendelésére több mézet termelni. Egy mézédes, ám meglepően taktikus társasjáték következik.

Társasjáték adatlap -akciós árak-

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

29Ápr

Hősök útja – A te hősöd, a te sztorid [Társalgó]

Ismertető | 2021.04.29. 13:00:00

A pixeles külső és a retró videójátékos élmény után a Boss Monster-sorozat alkotói egy RPG-nek álltak neki, ami igazán sajátos formában elevenedik meg az asztalon.

27Ápr

Imperium: The Contention – Pángalaktikus kártyaparti [Társalgó]

Ismertető | 2021.04.27. 14:00:00

4X, stratégia kártyákkal, avagy egy egyszerűsített, de többjátékos Magic the Gathering az űrben – nagyjából így lehet leírni az Imperium: The Contention-t.


Kommentek

 • mazsenyka

  2021-04-15 21:20:45

  🤍 már a képeket elnézve is ANNNYIRA nagyon szép ez a játék, hogy alig bír magával a pénztárcám :D de a napokban több olyan véleménybe futottam bele, hogy egy-két játék után már elég unalmas és repetitív, úgyhogy még kicsit várok vele azt hiszem :)

 • attila.benyei

  2021-04-15 10:05:41

  Szia!

  Ez abszolút családi játék, és elég egyszerű. 2 akció van összesen. A lapkafelvétel és utána lerakás illetve a munkások visszavétele. A 6 féle lapkához tartozó akciókat kell csak megjegyezni. Szerintem az első kör után, amikor mindenki lerakta az első lapkáját, már érteni fogják a gyerekek is a szabályokat.
  A bgg szerint is 10+ - os, nálunk is gyorsan megtanulták a gyerekek (12, 14). A komponensek minősége kiváló.
  S szülőként is élvezhető, mert lehet kombinálni, és minden játékban mások a célok.

 • zkbali

  2021-04-14 22:40:03

  Engem is az érdekelne, hogy mennyire családi játék, mennyire bonyolult, mennyire tudják játszani a gyerekek (élvezni biztos fogják akkor is, ha nem megy nekik, annyira szép és mesés a dizájn). Engem megfogott, de csak akkor érdemes beruháznom rá, ha gyerekbarát.

 • nemi92

  2021-04-14 22:09:40

  Valóban gyönyörű ez a játék, és nagyon igényesek a játékhoz tartozó kellékek, bár nekem egy picit túl mesés. Kettős érzelmek vannak bennem egyébként ha ránézek a játékra, mert nagyon szeretem a szép, igényes, színes játékokat és ez egy az egyben az, de mégis picit úgy érzem, hogy gyerekes a grafikai megjelenés. Olvastam a cikket és az alapján nekem annyira nem jött le, hogy igazából mennyire becsapós a kinézet. A cuki, mesés külső azért rejt bonyolultabb, agyalósabb stratégiai elemeket, vagy megmarad egy kedves családi játéknak. Mindenesetre arra billen a mérleg nyelve, hogy tetszik és játszanék is vele, de biztos vétel lehet csak akkor lenne belőe, ha lenne már egy gyerkőc a családban és tudnám, hogy megőrülne érte és egy top ajándék lenne valamilyen alkalomra. :)

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

 • Honey Buzz