Kép forrása: https://tarsasjatekblog.hu/wp-content/uploads/2020/09/expancity2.jpg

Expancity társasjáték bemutató [tarsasjatekblog.hu]

Egy olyan játékot mutatnék be nektek, ami Magyarországon nem igazán ismert. A Társasjátékok Ünnepén leltem rá két éve erre a gyöngyszemre. Ott hevert az Esseni újdonságok között.

Már akkor elhatároztam, hogy megszerzem. Ez nem volt egyszerű akkoriban, hiszen csak Amerikában lehetett kapni. Jó 4 hónap volt, míg sikerült beszereznem. Végül Angliából küldték el nekem méregdrágán. Szerencsére idén láttam már Magyarországi forgalmazónál is ezt a remek játékot.

De térjünk is rá magára a játékra:

Az Expancity egy városfejlesztő játék, ahol a játékosok lakóépületeket és kereskedelmi épületeket építenek, amivel győzelmi pontot szereznek.

[ Cikk folytatása ]

Expancity - Társasjátékblog

Egy olyan játékot mutatnék be nektek, ami Magyarországon nem igazán ismert. A Társasjátékok Ünnepén leltem rá két éve erre a gyöngyszemre. Ott hevert az Esseni újdonságok között. Már akkor elhatároztam, hogy megszerzem. Ez nem volt egyszerű akkoriban, hiszen csak Amerikában lehetett kapni. Jó 4 hónap volt, míg sikerült beszereznem.

Társasjáték adatlap

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

27Jún

Walking in Burano - Nyáresti séta Olaszországban

Ismertető | 2024.06.27. 14:00:00

Színes házakkal szépítjük az olasz sziget, Burano utcáit, miközben igyekszünk megfelelni a helyi kritériumoknak és elnyerni a turisták elismerését.

29Máj

Kib@szodt dilemma - Kínos szituk, elcseszett döntések

Ismertető | 2024.05.29. 14:00:00

Te bevállalnád, hogy ..., de...?


Kommentek

  • zsiray.barbara

    2020-09-27 23:51:26

    Izgalmasnak tűnik, de én is túl drágának találom.

  • vinczedani22

    2020-09-25 15:10:21

    A 18000 Ft os ár valóban elrettentő egy családi játéknál. Nálam legalábbis biztosan. Első reánézésre picit a Sanotrini ugrott be, ahol szintén 3D épületeket pakolnak le a játékosok, szintén könnyen tanulható, gyors játék. Persze a játékosok célja teljesen más, mint ebben a játékban, mégis van annyi hasonlóság, hogy ne legyen szükségem mind a kettőre és a santorini ennek a feléért beszerezhető könnyedén.
    Biztosan ez is remek játék, de nem hiszem, hogy bekerül a gyűjteményembe, pedig szeretek én is építkezni :D

Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Expancity