Kép forrása: https://www.pcguru.hu/uploads/gallery/mid/sushi-roll-313c9a12d8b8c37ec775-mid.jpg

Sushi Roll a Reflexshoptól [Társalgó]

A Sushi Go rajongói a népszerű társasjáték merőben újragondolt verzióját kapják meg a kockákkal teli Sushi Roll képében.

Második alkalommal bővül a Sushi-család: megérkezett a Sushi Go újragondolása, amely lapok helyett egy hatalmas zsáknyi kockával várja a sushi jelenlegi és leendő rajongóit, méghozzá egy olyan kiélezett versenyben, ahol minden a japán konyhakultúra egyik meghatározó étke körül forog.

[Társalgó] Sushi Roll a Reflexshoptól

A Sushi Go rajongói a népszerű társasjáték merőben újragondolt verzióját kapják meg a kockákkal teli Sushi Roll képében. Második alkalommal bővül a Sushi-család: megérkezett a Sushi Go újragondolása, amely lapok helyett egy hatalmas zsáknyi kockával várja a sushi jelenlegi és leendő rajongóit, méghozzá egy olyan kiélezett versenyben, ahol minden a japán konyhakultúra egyik meghatározó étke körül forog.

Társasjáték adatlap - akciós árak -

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

13Júl

Anarchista palacsinta🥞 – „Kirobbanó-Dobble-Élmény”

Ismertető | 2024.07.13. 14:00:00

A Robbanó cicák és a Dobble alkotóinak közös játéka

22Máj

Dűlőre jutunk - Magyar palackba magyar bort!

Ismertető | 2024.05.22. 20:20:00

Vörösbor, fehérbor, rozé… készíts annyi bort, amennyit csak tudsz, hogy te teljesíthesd a legjobb megrendeléseket! De vigyázz, a dűlők közösek, és ha nem figyelsz, valaki más fogja őket leszüretelni!


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Sushi Roll