Támogasd a Tarsasjatekok.com-ot a Patreonon! Támogatom!

Fog of love - Érzelemmentes kapcsolatszimulátor

Sok szék közül a földre huppanni. Ezt teszi velünk a Fog of Love, amit tényleg, de tényleg szeretni akartam. Párunkkal játszható, romantikus-könnyed, kétszemélyes társasjáték, letisztult, fantasztikus modern designnal, kicsit sims-es beütéssel, döntésekkel, titkokkal, karakteralkotással – ejj, de jól hangzik! Még tutorialt is kapunk hozzá, a szabályai nem bonyolultak (bár a tutorial igyekszik azzá tenni), sok történet, mind újrajátszható. Mégsem működik jól. Miért? Lássuk!

Érzelemmentes kapcsolatszimulátor - Csibu Obscura

Sok szék közül a földre huppanni. Ezt teszi velünk a Fog of Love, amit tényleg, de tényleg szeretni akartam. Párunkkal játszható, romantikus-könnyed, kétszemélyes társasjáték, letisztult, fantasztikus modern designnal, kicsit sims-es beütéssel, döntésekkel, titkokkal, karakteralkotással - ejj, de jól hangzik! Még tutorialt is kapunk hozzá, a szabályai nem bonyolultak (bár a tutorial igyekszik azzá tenni), sok történet, mind újrajátszható.

írta -- Csibu

Támogasd Te is a Tarsasjatekok.com-ot!

Járulj hozzá Te is, hogy legyen YouTube, podcast tartalom és hogy még több társasjátékot bemutathassunk! Minden támogatónk közösségi pontokat kap és a legnagyobb támogatóinknak egy nagy dobozos társasjátékot adunk ajándékba!

07Aug

Sárkányok - a szelek szárnyán

Ismertető | 2024.08.07. 14:00:00

A Sárkányok egy nagyon gyors és könnyen tanulható, 2-6 fős valós idejű partijáték, ahol a célotok, hogy a papírsárkányaitok minél hosszabb ideig a levegőben maradjanak.

16Aug

Pixies - Apró lények kompozíciója

Ismertető | 2024.08.16. 14:00:00

Minidobozos kártyajáték a Bombyxtól. Könnyed, de lehet rajta filózni. A Vándortáj kistesója, a Papírhajó a tengeren unokaöccse. Max. fél órás és gyönyörű! Jöhet?


Népszerű

Friss

Címkék

Kapcsolódó játékok

  • Fog of Love