Zombie Brains
Videó beküldése

Zombie Brains társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A Zombie Brains egy kiváló társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 5 - 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a memória, a trn-06 pass turn order és a matching mechanizmusokra.

Angol:
Zombie Brains is a race to build a zombie and get a brain – whilst hopefully using your brain to prevent your fellow zombies doing it before you! You can try and get a matching...

A Zombie Brains egy kiváló társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 5 - 30 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 5 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a memória, a trn-06 pass turn order és a matching mechanizmusokra.

Angol leírás

Zombie Brains is a race to build a zombie and get a brain – whilst hopefully using your brain to prevent your fellow zombies doing it before you! You can try and get a matching zombie or build a zombie from the parts of different zombies, the choice is yours, although a matching zombie does have tactical advantages!

All players get 5 cards to start with, there are two types of cards, body part cards (head, torso, legs and brains) and action cards. Any head, torso and leg cards are placed face up on the table and the action cards (and brain card) are hidden in the players hand. When it's a players turn they can either play a body card or an action card. The action cards include 'zombie attack', 'steal a brain', 'make all other zombies heads roll' plus a few more zombie cards.

The game ends when a player has built a whole zombie, head, torso, legs and a brain. The other players can deny the brain when revealed which makes that zombie loose their brain and has to keep going. Unless they have a matching zombie (the three parts 'belong' together). Then the brain denied card is useless and the whole zombie has won.

—description from publisher

Kategória: Kártyajáték, Gyerek játék, Memória, Humor, Zombi
Mechanizmus: Memória, TRN-06 Pass Turn Order, Matching

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Zombie Brains társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Zombie Brains társasjáték videók (1)

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  5 - 30 perc
 • Játékosok:  2 - 6
 • Ajánlott életkor:  5+
 • Kiadók:  (Self-Published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14 cm x 17 cm x 4 cm
  • Súly: 0.3 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Zombie Brains társasjátékhoz