Meadow: Envelope O
Videó beküldése

Meadow: Envelope O társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2021
Értékelem!

Ez a játék a Zöldellő mezők kiegészítője.

A Meadow: Envelope O egy könnyen tanulható kiegészítő a Zöldellő mezők társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére. Az alapjátékot 2021-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb grafika/prezentáció kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Medium Game of the Year kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága...

A Meadow: Envelope O egy könnyen tanulható kiegészítő a Zöldellő mezők társasjátékhoz, 1 - 4 játékos részére. Az alapjátékot 2021-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb grafika/prezentáció kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Medium Game of the Year kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

Kategória: Kiegészítő

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Meadow: Envelope O társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Zöldellő mezők társasjáték és kiegészítői (9)

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  REBEL.pl, Rebel Studio
  • Elérhető nyelvek:  (semleges)

Kiadások

  • Multilingual edition
    • Nyelv: (semleges)

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Meadow: Envelope O társasjátékhoz