Zeal
Videó beküldése

Zeal

Társasjáték, 2020
Értékelem!

A Zeal egy nagyszerű társasjáték, 2 - 3 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek és a terület mozgatás mechanizmusokra.

Angol:
Zeal is a game of religious conquest in a 16th century type of setting. Each player represents a different religion/cult that is trying to spread across the globe. Gameplay is...

A Zeal egy nagyszerű társasjáték, 2 - 3 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek és a terület mozgatás mechanizmusokra.

Angol leírás

Zeal is a game of religious conquest in a 16th century type of setting. Each player represents a different religion/cult that is trying to spread across the globe.

Gameplay is simple but strategy is deep and luck is not a factor. Players, on their turns, can take one action (move pieces, produce more pieces, convert an area to their religion, or slaughter pieces).

Each player also has 4 miracle cards that they can use to their advantage (each god has its own unique set of 6 miracle cards to choose from).

Game can end in 2 ways:
If a player places 10 temple cubes/controls 10 areas on the board (8 in a 3p game), that player wins immediately.

If every area on the board has a temple on it, the game ends immediately. The player with the most temples on the board wins. If a 3 player game ends this way and 2 players are tied for most temples, remove the losing's players temples and the 2 players that were tied for first continue to play until one of them places 10 temples.

-description from designer

Kategória: Középkori, Mitológia
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Terület mozgatás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Más képességek

A játék mechanikájának fontos része, hogy a játékosok különböző, sokszor változó képességekkel bírnak.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 3
 • Ajánlott életkor:  13+
 • Tervező:  Marc Di Stefano
 • Illusztrátor:  Morgan Crusader Bible, Marc Di Stefano
 • Kiadók:  Nice Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Zeal társasjátékhoz