Zathura
Videó beküldése

Zathura társasjáték

társasjáték, 2005
Értékelem!

A Zathura egy nagyszerű társasjáték, 2 - 3 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol:
This game was released as an advertising insert in the November, 2005 issue of Nickelodeon Magazine, promoting the movie Zathura. It is a a "flip and move" game (moving by coin...

A Zathura egy nagyszerű társasjáték, 2 - 3 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol leírás

This game was released as an advertising insert in the November, 2005 issue of Nickelodeon Magazine, promoting the movie Zathura. It is a a "flip and move" game (moving by coin flip) with multiple interconnected paths through the solar system. Players must move to seven different planets and answer the trivia questions printed on them correctly before returning to the start space to win. Various spaces cause loss of turns, bonus moves, etc.

Kategória: Sci-Fi, Egyszerű, Film / TV / Rádió alapú, Világűr
Mechanizmus: Forgass és mozgass

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Zathura társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Columbia Pictures
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2005
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 26.7 cm x 36.8 cm x 0.3 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Zathura társasjátékhoz