Yu-Gi-Oh!: Rush Duel
Videó beküldése

Yu-Gi-Oh!: Rush Duel

Társasjáték, 2020
Értékelem!

A Yu-Gi-Oh!: Rush Duel egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a vedd el és a deck construction mechanizmusokra.

Angol:
Rush Duel is a new type of ygo card duel in TV anime Yu-Gi-Oh!Sevens, which is that newest TV anime of Yu-Gi-Oh! series. Konami publish this as a new game of Yu-Gi-Oh! series....

A Yu-Gi-Oh!: Rush Duel egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a vedd el és a deck construction mechanizmusokra.

Angol leírás

Rush Duel is a new type of ygo card duel in TV anime Yu-Gi-Oh!Sevens, which is that newest TV anime of Yu-Gi-Oh! series.
Konami publish this as a new game of Yu-Gi-Oh! series. Cards of Rush Duel are different from the origin Yu-Gi-Oh! Trading card game or Yu-Gi-Oh! official card game.
In this game, players draw until he/she has five cards in his/her hand each turn, and players can summon monsters as much as they can in their turn. Monster zone and spell/trap zone in Rush Duel both has three space. So it can be consider as a faster and more simple version of Yu-Gi-Oh! card game.

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Gyűjthető tartozékok, Harc, Film / TV / Rádió alapú
Mechanizmus: Pakli tervezés, Vedd el, Deck Construction

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Fantasy

Mágia, kard, harc, lovagok, papok és minden, ami egy jó fantasy-hez tartozik!

Kiterjedt család

Ez a játék egy kiterjedt társasjáték család része!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Konami
  • Elérhető nyelvek:  japán

Kiadások

  • Japanese edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: japán

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Yu-Gi-Oh!: Rush Duel társasjátékhoz