YO-SI-NO fejlesztő kártyajáték
Videó beküldése

YO-SI-NO fejlesztő kártyajáték

társasjáték, 2014
Értékelem!

A YO-SI-NO fejlesztő kártyajáték egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 7 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a kártya húzás mechanizmusra. YO-SI-NO fejlesztő kártyajáték ár: 3 890Ft. A Fournier YO-SI-NO egy olyan stratégiai játék...

A YO-SI-NO fejlesztő kártyajáték egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 20 - 40 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 7 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a kártya húzás mechanizmusra.

A Kockamanó leírása:

YO-SI-NO fejlesztő kártyajáték ár: 3 890Ft. A Fournier YO-SI-NO egy olyan stratégiai játék, amelyben a blöffölés is megengedett.. sőt, kifejezetten elvárt! Az egyik játékos a lefordított lapok közül felhúz 3-at és kimondja, hogy hány ábrát lát. Lehet igaz, vagy lehet blöff is, csak a többiek rá ne jöjjenek! A lapok vidám grafikáját nem más mint az egyedi stílusban alkotó Irma Gruenholz tervezte. A művész munkái egyszerre elgondolkodtatóak és bájosak, minden alkotásból sugárzik a nyugodtság és a szeretet. A szórakoztató kártyajáték fejleszti a gyerekek stratégiai érzékét, a lapok ábrái pedig az Alíz Csodaországban világát idézik.

Neked elég jó a póker-arcod?

A Fournier YO-SI-NO egy olyan stratégiai játék, amelyben a blöffölés is megengedett.. sőt, kifejezetten elvárt!

Hogyan játszd?

Az egyik játékos a lefordított lapok közül felhúz 3-at és kimondja, hogy hány ábrát lát. Lehet igaz, vagy lehet blöff is, csak a többiek rá ne jöjjenek! A lapok vidám grafikáját nem más mint az egyedi stílusban alkotó Irma Gruenholz tervezte. A művész munkái egyszerre elgondolkodtatóak és bájosak, minden alkotásból sugárzik a nyugodtság és a szeretet. A szórakoztató kártyajáték fejleszti a gyerekek stratégiai érzékét, a lapok ábrái pedig az Alíz Csodaországban világát idézik.

Forrás: Kockamanó
2 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 2 990 Ft-tól
 • 2 ajánlat

Kategória: Blöff, Gyerek játék
Mechanizmus: Kártya húzás

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 - 40 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  7+
 • Kiadók:  Heraclio Fournier
 • Elérhető nyelvek:  angol, francia, német, olasz, portugál, spanyol

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 8.5 cm x 11.5 cm x 4 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) YO-SI-NO fejlesztő kártyajáték társasjátékhoz