Worldcup
Videó beküldése

Worldcup társasjáték

társasjáték, 1979
Értékelem!

A Worldcup egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 2 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol:
Worldcup is a simple game of rolling dice for 2 players with theme football. The game board represents a football-field divided into zones with a black number (in favour of the...

A Worldcup egy nagyszerű társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 2 perc. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 6 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol leírás

Worldcup is a simple game of rolling dice for 2 players with theme football. The game board represents a football-field divided into zones with a black number (in favour of the orange player) and zones with a white number (for the red player). Players have to reach their opponent’s goal by throwing 2 dice at once. Starting from the middle they put the ball forward on the opponent’s half as many places as they have thrown. A player may continue during the same turn until the ball lands on a zone with a number in the opponent’s colour. The ball keeps moving to and from until a goal has been scored (reaching no. 45 exactly). Then the other player starts in the middle again.Some zones are yellow-coloured which represent certain events like free kick, penalty or corner with their respective special actions. The player who scored most goals during playing time of 2x15 minutes wins the game. If both players scored an equal amount of goals it is a draw.

Kategória: Kockajáték, Sport, Gyerek játék
Mechanizmus: Forgass és mozgass, Kockadobás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Kicsinkek

Elsősorban gyerekek számára készült, de a szülőknek is remek kikapcsolódást nyújthat a közös játék élménye.

Worldcup társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  2 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  6+
 • Kiadók:  Papita
 • Elérhető nyelvek:  holland, angol, francia, német

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 1979
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 19.6 cm x 29.2 cm x 2.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Worldcup társasjátékhoz