Weltmacht Oel
Videó beküldése

Weltmacht Oel társasjáték

társasjáték,
Értékelem!

A Weltmacht Oel egy nagyszerű társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

Angol:
Each player represents a drop of oil, which travels from the oil fields of Kuwait to Hambug harbor and gets turned into various consumer products. Movement is determined by a...

A Weltmacht Oel egy nagyszerű társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a pontról pontra mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

Each player represents a drop of oil, which travels from the oil fields of Kuwait to Hambug harbor and gets turned into various consumer products. Movement is determined by a die. On arriving in Hamburg the players have to chose a production line. The first and second players whose oil drops are turned into consume products get bonus points that are added to the point-worth of the products. The player with the most points wins the game.

Kategória: Verseny, Oktatás
Mechanizmus: Forgass és mozgass, Pontról pontra mozgás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Weltmacht Oel társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Nürburg Spiele
  • Elérhető nyelvek:  német

Kiadások

  • German edition
    • Nyelv: német
    • Méretek: 27 cm x 41 cm x 3.2 cm
    • Súly: 0.7 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Weltmacht Oel társasjátékhoz