Warfighter: Multi-Era Expansion #1 – Soldiers and Action Cards
Videó beküldése

Warfighter: Multi-Era Expansion #1 – Soldiers and Action Cards

Kiegészítő, 2019
Értékelem!

Ez a játék a Warfighter: The Tactical Special Forces Card Game kiegészítője.

A Warfighter: Multi-Era Expansion #1 – Soldiers and Action Cards egy közepesen összetett kiegészítő a Warfighter: The Tactical Special Forces Card Game társasjátékhoz, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 30 - 240 perc is lehet. Az alapjátékot 2014-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb egyszemélyes játék kategóriában, illetve...

A Warfighter: Multi-Era Expansion #1 – Soldiers and Action Cards egy közepesen összetett kiegészítő a Warfighter: The Tactical Special Forces Card Game társasjátékhoz, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 30 - 240 perc is lehet. Az alapjátékot 2014-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb egyszemélyes játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Legjobb harci játék kategóriában. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a pakli tervezés és a solitaire mechanizmusokra.

Kategória: Kártyajáték, Kiegészítő, II. világháború, Modern hadviselés
Mechanizmus: Pakli tervezés, Solitaire

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Warfighter: The Tactical Special Forces Card Game társasjáték és kiegészítői (60)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  30 - 240 perc
  • Játékosok:  1 - 6
  • Kiadók:  Dan Verssen Games (DVG)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Warfighter: Multi-Era Expansion #1 – Soldiers and Action Cards társasjátékhoz