War Patrol
Videó beküldése

War Patrol társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A War Patrol egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 20 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a visszatartott információ, a kockadobás, a trn-04 progressive turn order és a változó setup mechanizmusokra.

Angol:
War Patrol is a 2-player fantasy battle game. Each player creates a squad of 5 warriors from a selection of 50, then squares off against the enemy in a furious close-combat...

A War Patrol egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 20 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a visszatartott információ, a kockadobás, a trn-04 progressive turn order és a változó setup mechanizmusokra.

Angol leírás

War Patrol is a 2-player fantasy battle game. Each player creates a squad of 5 warriors from a selection of 50, then squares off against the enemy in a furious close-combat fight.

After each player deploys their warriors, the members of each squad are revealed and the battle begins. Each warrior has a unique ability, realm traits, and a racial restriction. Players alternate turns with one warrior acting at a time based upon the order determined in their deployment. A warrior can use their turn to attack the enemy squad by rolling a d10 and allocating damage (called a Standard Attack) or by using their warrior ability or realm ability as an alternate way to deliver damage or otherwise alter the flow of battle.

While many warriors have offensive abilities, many others have defensive, retaliatory, healing, summoning, or a wide variety of other abilities. The interactions and synergies of the warriors each player selects for their squads will have a major impact on the battle. The first player to reduce all enemy warriors to zero health wins the game.

—description from the designer

Kategória: Fantasy, Kockajáték, Harc
Mechanizmus: Visszatartott információ, Kockadobás, TRN-04 Progressive Turn Order, Változó setup

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Fantasy

Mágia, kard, harc, lovagok, papok és minden, ami egy jó fantasy-hez tartozik!

War Patrol társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 - 20 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Tervező:  David Parigini
 • Kiadók:  (Self-Published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 15.2 cm x 2.5 cm
  • Súly: 0.5 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) War Patrol társasjátékhoz