War of the Ring: Kings of Middle-earth
Videó beküldése

War of the Ring: Kings of Middle-earth

Kiegészítő, 2020
Értékelem!

Ez a játék a War of the Ring (second edition) kiegészítője.

A War of the Ring: Kings of Middle-earth egy nagyon összetett kiegészítő a War of the Ring (second edition) társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2.5 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kampány/harci kártya vezérelt, a pakli tervezés, a terület...

A War of the Ring: Kings of Middle-earth egy nagyon összetett kiegészítő a War of the Ring (second edition) társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 2.5 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 13 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kampány/harci kártya vezérelt, a pakli tervezés, a terület mozgatás, a kockadobás és a terület befolyásolás/irányítás mechanizmusokra.

Kategória: Fantasy, Háború, Kaland, Kiegészítő, Harc, Miniatűrök, Könyv alapú
Mechanizmus: Kampány/Harci kártya vezérelt, Pakli tervezés, Terület mozgatás, Kockadobás, Terület befolyásolás/irányítás

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Kommentek

 • asztalbetyár

  2020-02-04 11:01:24

  Ez robbanni fog, mint egy Gandalf-féle tűzijáték!

  Az Ares bizonyította, hogy a minikben az elsők közt vannak, a War of the Ring kiegészítői nem okoztak csalódást, így nyilván magasak az elvárások.

  Maga a téma, azaz a Gyűrűhaborút megelőző időszak érdekes, rengeteg potenciál van a könyvekből megismert karakterek felfedezésében és szerepkörüknek a kiterjesztésében.

  Kíváncsi vagyok magára a célra, mármint azon kívül, hogy a faék jó vs rossz örökös csatáján kívül mit kell majd tenni a győzelem érdekében, olyan lesz-e, mint a kicsit kopogtatócédula-gyűjtő alapjáték (2. kiadást ismerem), vagy sokkal szélesebb cselekvési spektrum jut a különböző karaktereknek.

  Az időzítés sem véletlen, az Amazon gőzerővel készíti a 2000-es évek elején nagy sikert aratott Peter Jackson trilógia előzmény-sorozatát (nem a Hobbit cselekményért kell gondolni), szóval ha nem szól akkorát a játék, mint Trufáék csínye a "sárkánnyal", akkor nagy ziccert hagy ki a kiadó.

  Félteni azért nem kell, úgy vélem a mai napig akkora a hype, hogy ez elképzelhetetlen.

  Köszönjük, Tolkien úr!

A War of the Ring (second edition) társasjáték és kiegészítői (6)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  2.5 óra
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  13+
 • Tervező:  Marco Maggi, Francesco Nepitello, Roberto Di Meglio
 • Illusztrátor:  John Howe
 • Kiadók:  Ares Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) War of the Ring: Kings of Middle-earth társasjátékhoz