War Cans
Videó beküldése

War Cans

Társasjáték, 2019
Értékelem!

A War Cans egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a minta felismerés, a terület befolyásolás/irányítás, a rács mozgás és a vedd el mechanizmusokra.

Angol:
Wars Cans is a multidimensional strategy game where your pieces move based on their composition. Whoever is at the top of a stack controls the entire stack. The game is over when...

A War Cans egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 30 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a minta felismerés, a terület befolyásolás/irányítás, a rács mozgás és a vedd el mechanizmusokra.

Angol leírás

Wars Cans is a multidimensional strategy game where your pieces move based on their composition. Whoever is at the top of a stack controls the entire stack. The game is over when only one player is able to move. Each game is unique as the board layout is randomized and evolves as the game goes on.

Objective: To keep your opponent from moving.

Setup: Each player starts with 8 pieces placed on the board as shown below.

Board: The board is made up of 40 black squares overlaid with 40 green tile squares as shown above. Pieces can move across black squares, but can never land on them. Green tiles are removed from the board when a piece or stack of pieces moves off the green tile. A black square is exposed when a green tile is removed. Each black square counts as a move when passing over the square. Below are two examples of green tiles that have been removed in some opening moves.

Pieces: A single piece can move one space in any direction,as long as it doesn’t land on a black square. Pieces can land on other pieces, both their own and their opponent’s. When one piece combines with another piece, whether it be their own, or an opponent’s piece it gains the ability to move another space in any direction. Every piece in a stack enables the stack to move that number of spaces. For instance, if a stack has 3 pieces it can move 3 spaces as shown in the figure below. Pieces must always move in a straight line.

Capturing and Releasing: When a piece is placed on top of an opponent’s piece or stack that piece, or stack belongs to the one with their piece on top of the stack. If a the top piece of a stack is moved from the stack and the piece on the top of the remaining stack is the opponent’s then the stack goes to the opponent. Below are two showing a before and after example of a player capturing another player’s pieces.

Winning: When a player is unable to move the game is over and the one who made the last move wins. Below is an example of a game played out with black winning.

Kategória: Stratégia, Háború, Rejtvény / Kirakós
Mechanizmus: Minta felismerés, Terület befolyásolás/irányítás, Rács mozgás, Vedd el

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Háború

A társasjáték témájának fontos része a háború, a különböző csaták és harcok!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  15 - 30 perc
  • Játékosok:  2
  • Ajánlott életkor:  8+
  • Kiadók:  Binary Cocoa
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) War Cans társasjátékhoz