Napoleon Returns: Waterloo Campaign Expansion for Volley & Bayonet
Videó beküldése

Napoleon Returns: Waterloo Campaign Expansion for Volley & Bayonet

Kiegészítő,
Értékelem!

Ez a játék a Volley & Bayonet kiegészítője.

A Napoleon Returns: Waterloo Campaign Expansion for Volley & Bayonet egy közepesen összetett kiegészítő a Volley & Bayonet társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 3 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a ceruza-papír, a...

A Napoleon Returns: Waterloo Campaign Expansion for Volley & Bayonet egy közepesen összetett kiegészítő a Volley & Bayonet társasjátékhoz, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 3 óra is lehet. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít a ceruza-papír, a kockadobás és a szcenárió / küldetés / kampány mechanizmusokra.

Kategória: Háború, Kiegészítő, Miniatűrök, Napóleon kori, Könyv
Mechanizmus: Kooperatív, Ceruza-Papír, Kockadobás, Szcenárió / Küldetés / Kampány

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Volley & Bayonet társasjáték és kiegészítői (9)

Részletes adatok


Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Napoleon Returns: Waterloo Campaign Expansion for Volley & Bayonet társasjátékhoz