Vierundfertig
Videó beküldése

Vierundfertig

Társasjáték, 2019
Értékelem!

A Vierundfertig egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a minták mechanizmusokra.

Angol:
Vierundfertig is based on the Connect 4 concept - the winner is the first player who manages to create a line of four cubes, either horizontally, vertically or diagonally. The...

A Vierundfertig egy kiváló társasjáték, 2 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass és a minták mechanizmusokra.

Angol leírás

Vierundfertig is based on the Connect 4 concept - the winner is the first player who manages to create a line of four cubes, either horizontally, vertically or diagonally.
The board has a row of seven fields. The active player rolls a die, enters one of their pieces on any empty field and moves the number of steps rolled, either horizontically or vertically (climbing onto other pieces). In subsequent turns, players can choose between entering a new piece and moving a piece already on the board (provided no other piece stands on top of it). Towers that are seven pieces high are demolished and the pieces returned to their owners; if a player has no pieces left, the highest tower is taken down. First player to get 4 in a row is the winner.

Kategória: Kockajáték
Mechanizmus: Forgass és mozgass, Minták

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Reinhold Wittig
  • Illusztrátor:  Reinhold Wittig
  • Kiadók:  Edition Perlhuhn (Göttinger Spiele)
  • Elérhető nyelvek:  német

Kiadások

  • German edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: német

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Vierundfertig társasjátékhoz