Video Game High School
Videó beküldése

Video Game High School társasjáték

társasjáték, 2014
Értékelem!

A Video Game High School egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés, a kockadobás és a munkás-elhelyezés mechanizmusokra. Mikor a világ...

A Video Game High School egy könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a pakli tervezés, a kockadobás és a munkás-elhelyezés mechanizmusokra.

A Szellemlovas leírása:

Mikor a világ legjövedelmezőbb sportja a videojáték lesz, emberek milliói próbálnak majd megélni a játékokból. A legkiválóbb vállalkozók a legelitebb helyekre próbálnak bejutni csak azért, hogy a legjobbaktól tanulhassák a kattintások fortélyait. Te is egy vagy a kiválasztottak közül, akik a Video Game High School diákjává fogadtak!

A rendszer indítása

Ebben a könnyed játékban egy ambiciózus fiatal bőrébe bújva kell elérned az iskola toplistáján az első helyet. Ehhez a megfelelő órákra bejárva, versenyeken indulva, a többi diákot legyőzve van lehetőséged. Aki a legnagyobb szintre emeli játékos képességeit, az lesz a suli bajnoka!

Diáksereg

Ahány fajta játék, annyi különféle tanuló. Minden játékos kiválaszt egy neki tetsző karaktert, akivel nekivág az iskolaéveknek. Te lehetsz Ki Swan, az ártatlannak látszó lány, aki simán elver bármelyik verekedős játékban; vagy Jenny Matrix, aki ugyanolyan gyorsan lő le a harctéren, mint ahogy legurít egy energiaitalt; de Ted Wong, a pizza szerető autóversenyző is készen áll a megmérettetésre.

Természetesen nem csak a tanulók háttere, de képességei is különböznek. Valaki a stratégiai játékokban profi, míg más a ritmusérzékével jeleskedik. Az egyedi kártyáknak köszönhetően aktiválhattok plusz képességeket, mikor egy bizonyos helyen vagy játékkal játszotok.

Becsöngettek

A kör kezdetén dobnod kell a kockáiddal. Ezek a kockák mutatják meg, hogy éppen milyen játékokban jeleskedsz. Ahogy halad előre a játék, a kockák egyre kevesebb szerepet kapnak majd, ugyanis fix képzettségeket szerzel majd tanulmányaid során, így kijátszva a szerencsét.

Minden körben három helyre tudsz ellátogatni, ahol részt vehetsz valamilyen digitális tevékenységben. Bejárhatsz az órákra, ahol tökélyre fejlesztheted a játékokkal kapcsolatos tudásod, részt vehetsz nagyobb versenyeken, vagy akár megpróbálhatod megdönteni a többiek pontszámát valamelyik játékgépen. A lehetőségek száma magas, az időd kevés.

A játék egészen addig tart, amíg az utolsó bajnokság is véget ér az iskolában, vagy ha valaki eléri az első helyet a ranglistán.

A játék tartalma

Egy játéktábla, 20 dobókocka, 6 karakterkártya a hozzájuk tartozó 1-1 pontjelölővel, valamint 3-3 kartonfigurával, 35 kártya és 76 jelző.

Bizonyítványosztás

A Video Game High School, mint neve is mutatja, azoknak fog szuper szórakozást nyújtani, akik kedvelik a videojátékokat. Ők könnyebben azonosulnak majd a szereplőkkel, ahogy a különféle játékokkal is tisztában lesznek. Akik még a névadó websorozatot ismerik, azok a legszerencsésebbek! Természetesen, ha nem vagy otthon ebben a világban, de kedveled a könnyed stratégiákat, akkor is érdemes benézni pár órára ebbe a suliba.

Forrás: Szellemlovas

Kategória: Kockajáték, Videójáték alapú, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Pakli tervezés, Kockadobás, Munkás-elhelyezés

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Video Game High School társasjáték videók (6)

Kommentek

A Video Game High School társasjáték és kiegészítői (1)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  7+
 • Komplexitás:  Egyszerű
 • Tervező:  Isaac Vega
 • Illusztrátor:  Peter Wocken, Justin Chan, David Richards
 • Kiadók:  Plaid Hat Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 19.1 cm x 27.2 cm x 6.9 cm
  • Súly: 1.4 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Video Game High School társasjátékhoz