Time of Legends: Destinies – Myth & Folklore
Videó beküldése

Time of Legends: Destinies – Myth & Folklore társasjáték Kiegészítő

társasjáték Kiegészítő, 2020
Értékelem!

Ez a játék a Végzetek: Egy legendás kor sötét krónikái kiegészítője.

A Time of Legends: Destinies – Myth & Folklore egy könnyen tanulható kiegészítő a Végzetek: Egy legendás kor sötét krónikái társasjátékhoz, 1 - 3 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. Az alapjátékot 2021-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb tematikus játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték...

A Time of Legends: Destinies – Myth & Folklore egy könnyen tanulható kiegészítő a Végzetek: Egy legendás kor sötét krónikái társasjátékhoz, 1 - 3 játékos részére, az átlagos játékidő hosszú, akár 1.5 - 2.5 óra is lehet. Az alapjátékot 2021-ben jelölték a Golden Geek Awards díjára Legjobb tematikus játék kategóriában, illetve szintén ebben az évben jelölték a Golden Geek Awards díjára is Leginnovatívabb játék kategóriában. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés, a történetmesélés, a szerepjátszás, a kockadobás és a solitaire mechanizmusokra.

Kategória: Fantasy, Felfedező, Kaland, Középkori, Kiegészítő
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Történetmesélés, Szerepjátszás, Kockadobás, Solitaire

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Time of Legends: Destinies – Myth & Folklore társasjáték kiegészítő vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Kommentek

 • qgtanton

  2023-10-26 07:13:52

  A plébánossal megelőztem a tanítót, így én indítottam el a végzetemet elsőként. Az intelligenciapróba után max 3 sikert tudtam elérni intelligenciából, tartottam is attól, hogy hiba volt a próba végrehajtása. Viszont nálam volt a szentségtelen vér, ami gyengítette az általam választott képességet, viszont minden teszhez tudtam szerezni két lila kockát. Ez nélkülözhetetlen volt abban, hogy az intelligenciát folyamatosan 3 sikernél sikerült tartani minden próba során.

  5 sikeres próba után - melyben volt egy erőpróba is - kiválasztottam, hogy az új apát szeretnék lenni, és nem választottam ki az inkvizíció jelenlétében, hogy a legfőbb egyházi méltóság szeretnék lenni.

  Méltányos választásom eredménye az lett, hogy sikerült gyorsan befejezni a végzetem elérését és meg is nyertem a játékot.

  A védelmező céljai között az szerepelt, hogy tartsa titokban a szigeten történt csodákat, ennek nem igazán sikerült megvalósítani, de próbálkozásaira felfigyelt az inkvizíció, így élete végéig a börtönükben töltötte az életét. A tanító - hiába teljesítette a három megterhelő próbát - száműzetésbe kényszerült, a siker elkerülte és sosem térhetett vissza a szentséggé vált szigetre, ami egy igazi keresztény zarándokhellyé vált a plébános igazságos és okos uralma alatt.

 • qgtanton

  2023-10-26 07:07:40

  A második küldetés előhozta az 1200-as évek keresztény feelingjét, illetve a folyamatos inkvizíciós fenyegetést, ami érdekes történeti áttekintést adott a játék hangulatához. Egy apátságon belül indul a történet, amikor van egy plébános, egy tanító (kevésbé vallásos érzésekkel), illetve egy védelmező (kifejezetten vallást ellenző állásponttal). Én a véletlen húzás alapján a plébánost húztam - illetve ez maradt meg a három karakterből a számomra.

  Az egyik célom az volt, hogy 3 kisebb csodát megismertessek a nagyobb közönséggel, végül ebbe az irányba is indultam el. A másik célom az volt, hogy 3 alkalommal tegyem próbára az erőmet, ezzel emelkedjek a többiek felé. A második célom egyezett a tanító által egyező célommal, aki ráadásul ebbe az irányba is indult el. Állítása szerint már az elejétől tudta, hogy a könyvtárban fogja megtalálni az egyik, az intelligenciapróba helyét, azonban a könyvtár helyét nem ismertük. Ennél a próbánál végleges hatások érvényesültek, mert az intelligenciapróba során végleg el kellett távolítani az egyik képességjelzőt, amelyik a jobb legszélén volt található (legrosszabb értéket mutatott).

  A kezdetben azt se igazán éreztem, hogy merre kellene indulni, de az egyik ereklyét, a szent szemét gyorsan sikerült megszerezni (szent emberként ezt úgy interpretálja a játék, hogy biztonságba helyeztem, ugyanis a másik két karakter céljai között az egyik olyan volt, hogy pusztítson el ereklyét, vagy szerezzen meg 3 ereklyét).

  Mindhárom karakter jól indult a karakterfejlesztéssel. A leprást sikerült meggyógyítani a szent által felszentelt vízzel, illetve a fütyülő sírköről kiderült, hogy a 76-os zsoltárt "énekli", ami szintén egy csoda! A tanító mégis hamarabb állta ki a 3. erőpróbáját, és megindult a versenyfutás, hogy ki éri el hamarabb a végzete indítási helyét.

 • qgtanton

  2023-10-18 06:50:16

  Gamefound rendelés alapján sikerült beszerezni a játékot, melynél a Lucky Duck Games kiadó azt a döntést hozta, hogy kizárólag a saját webshopjából lehet megrendelni, ahonnan kb egy éve elfogyott... Ilyen előjelek után az új Végzetek kiegészítő megjelenésével párhuzamosan újranyomtatták ezt a gyakorlatilag beszerezhetetlen kiegészítőt is és reális áron is kínálták. Ezért be is neveztem a várakozók közé.

  Az applikációs szoftver adja a játék jelentős részét, így annak a minősége (bug-jai) adják/rontják a játék színvonalát. Az alapjáték szoftvere nem sok hibát tartalmazott és magyar nyelven is elérhetővé tette a kiadó, a kiegészítőknél azonban csak az eredeti angol nyelv elérhető.

  A kiegészítő három kalandot tartalmaz, ahol max. 3 játékos versenyez a végzete mielőbbi eléréséért. A történet szerint egy rejtélyes erdőben természetfeletti lények bújkálnak, akikkel szövetségre lehet lépni, vagy tenni lehet ellenük (spoiler mentesen írok csak róla). Minden játékos maga hozza meg a döntését, hogy mit szeretne megvalósítani a lehetséges végzetei közül, de utána célszerű nagyon arra a célra koncentrálni, mert biztos, hogy egy játékos akár ugyanarra a végzetre is hajthat... Mindenképpen verseny történik a karakterek között, a történetet az első játékos a saját érdekeinek megfelelő képre formálja, míg a másik kettő a nehézségek áldozatává válik. :) Jellemzően eltűnik, vagy meghal.

  Nekem az alapjáték is nagyon tetszett, bár abban öt küldetést is végig lehetett játszani, a kiegészítők ennél kevesebbet ígérnek, de új térképelemekkel, új körítéssel számomra simán eladták a mechanizmust, hiszen ameri játékoknál a történet az első!

  Ebben a kiegészítőben egy fantáziabirodalomba teszünk kirándulást, furcsa, nem valóságos lényekkel találkozunk, akiknek segíthetünk, vagy árthatunk is végzetünknek megfelelően. A játék nagy odafigyelést kíván, mert a töredékinformációk, amik egy másik játékos körében hangzanak el, sokszor megnyitják a mi végezetünl elérésének az útját. Ajánlom a kalandozóknak

A Végzetek: Egy legendás kor sötét krónikái társasjáték és kiegészítői (7)

 • Time of Legends: Destinies – Bound By Fate társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 4
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Time of Legends: Destinies – Sea of Sand társasjáték Kiegészítő

  Induljatok epikus utatokra, hogy kikössetek Észak-Afrika egy kalózerődjében, Mahdia homokos partjainál Elég erős a seregetek ahhoz, hogy áttörjétek falait? Vagy az afrikai hőség, a könyörtelen fosztogatók és Ifrit, az arab legendák teremtménye végleg elsüllyeszti dicsőségről szőtt álmaitokat a végtelen homoktengerben? A Destinies: Sea of Sand kiegészítő...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Time of Legends: Destinies – Sea of Sand társasjáték Kiegészítő 10730 Ft-tól! - 4 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Time of Legends: Destinies – Myth & Folklore társasjáték Kiegészítő

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
 • Destinies: Witchwood társasjáték Kiegészítő

  Explore a dark folklore-inspired world as you race to fulfill your destiny. Destinies is a competitive, story-driven, game of adventure and exploration, mixing an app and a board game. Destinies: Witchwood is a new expansion for Destinies that adds new scenarios for players to explore. The world is filled with folklore-inspired characters, monsters, and...

  • Játékidő: 150 perc
  • Min. játékidő: 90 perc
  • Max. játékidő: 150 perc
  • Max. játékosszám: 3
  • Min. játékosszám: 1
  • Ajánlott életkor: 14+ éves
  • Komplexitás: 2/5

  Destinies: Witchwood társasjáték Kiegészítő 14710 Ft-tól! - 2 üzlet árulja ezt a játékot!

 • Destinies: Adversity Module társasjáték Kiegészítő

  Add Providence rewards alongside Adversity challenges and boons for increased tactical gameplay in any Destinies scenario! At the beginning of each scenario, a Providence Card will be randomly selected to set the scene and offer potential rewards to the bravest and most enduring adventurers. On each day of your adventure, new Adversity Cards will be drawn...

  • Destinies: Character Traits Module társasjáték Kiegészítő

   Introduce new Fate rules, embody yourself with unique powers, and awaken powerful effects in any Destinies scenario! Before setting off on your adventure, each player will choose one of three randomly drawn Character Train cards. There are 30 unique cards, each with a variety of abilities and powers. Since Character Trains may add trade-offs in one ability...

   • Destinies: Witchwood – All That Glitters Scenario Pack társasjáték Kiegészítő

    Requires the base game of Destinies and Witchwood expansion to play. Players: 1-3 Playing Time: 120 min Ages: 14+ Key Game Information - Competitive Digital Hybrid board game - Character Development - Dice Rolling - Storytelling & Role Playing - Map Exploration - Two Solo Modes - Explorer & Challenge The All That Glitters Scenario Pack includes Bound by...

    • Játékidő: 120 perc
    • Max. játékidő: 120 perc
    • Max. játékosszám: 3
    • Min. játékosszám: 1

   Részletes adatok

   Részletek

   • Játékidő:  1.5 - 2.5 óra
   • Játékosok:  1 - 3
   • Ajánlott életkor:  14+
   • Kiadók:  Lucky Duck Games
   • Elérhető nyelvek:  angol

   Alternatív nevei


   Kiadások

   • English edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol

   Hasonló játékok

   Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Time of Legends: Destinies – Myth & Folklore társasjátékhoz