UNO: UNOcorns
Videó beküldése

UNO: UNOcorns társasjáték

társasjáték, 2017
Értékelem!

Az UNO: UNOcorns egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 7 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés mechanizmusra. UNOkornis - Egyszarvú Uno kártyajáték ár: 2 790Ft. A szeretett párosítós játék most egy kis varázslattal nyakon öntve tér vissza! Mágikus...

Az UNO: UNOcorns egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 7 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés mechanizmusra.

A Kockamanó leírása:

UNOkornis - Egyszarvú Uno kártyajáték ár: 2 790Ft. A szeretett párosítós játék most egy kis varázslattal nyakon öntve tér vissza! Mágikus lények, varászlatos egyszarvúk költöztek a kártyalapokra. Soha nem lehet elég ezekből az édes kis teremtményekből! A játékosok felváltva próbálják szín vagy szám alapján próbálják párosítani a kezükben lévő kártyákat a pakli tetején láthatóval. A különleges akciókártyák játékfordító pillanatokat eredményeznek, miközben mindegyik azt a célt szolgálja, hogy vereséget mérj az ellenfeleidre, természetesen tele bűbájjal! Ha már csak egy kártyád maradt, nem szabad elfelejteni UNO-t kiabálni! Az a játékos nyer, aki előbb szabadul meg a kezében tartott kártyáktól, mint az ellenfelei. Hosszú évek óta az UNO imádott kártyajáték, amit könnyű elkezdeni, és lehetetlen abbahagyni, és most, hogy az egyszarvúk szerepelnek rajta, egyszerűen ellenállhatatlan! A csomag 56 db kártyalapot, és szabályzatot tartalmazza. 2-10 játékos részére, hét éves kortól ajánlott.

Forrás: Kockamanó
3 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 2 584 Ft-tól
 • 3 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Fantasy, Gyerek játék
Mechanizmus: Pakli tervezés

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Fantasy

Mágia, kard, harc, lovagok, papok és minden, ami egy jó fantasy-hez tartozik!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Ajánlott életkor:  7+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Kiadók:  Mattel
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 10.2 cm x 14.6 cm x 4.4 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) UNO: UNOcorns társasjátékhoz