Uno Flip!
Videó beküldése

Uno Flip!

Társasjáték, 2019
Értékelem!

Az Uno Flip! egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés és a vedd el mechanizmusokra. Készülj fel a klasszikus UNO™ játék megismétlésére: UNO FLIP!™. Ez egy általad...

Az Uno Flip! egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 7 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés és a vedd el mechanizmusokra.

A MALL.HU leírása:

Készülj fel a klasszikus UNO™ játék megismétlésére: UNO FLIP!™. Ez egy általad is ismert játék, izgalmas új fordulatokkal gazdagítva – például kétoldalas kártyacsomaggal, speciális FLIP kártyával és szigorúbb büntetésekkel – amelyek versenyelőnyt jelentenek a klasszikus játékkal szemben.

Forrás: MALL.HU
6 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 2 360 Ft-tól
 • 6 ajánlat

Kategória: Kártyajáték, Számok
Mechanizmus: Pakli tervezés, Vedd el

Videók

A társasjátékhoz oktató és bemutató videók nyújtanak segítséget! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!


Árkalkulátor

Egyszerre több játékot vásárolnál? Próbáld ki az Árkalkulátort és kiszámoljuk neked a legoptimálisabb feltételeket, hogy a legjobb árat kapd meg!

Uno Flip! társasjáték videók (7)

Kommentek

Kommentek

 • elistvan

  2021-04-25 16:31:28

  A Mattel nem tudom, hogy csinálja, hogy kitalál egy sztenderd paklit (vagy kettőt) és arra a kitudja hányadik szabályt húzza rá. Alapjaiban véve a játék gerincét a hagyományos UNO szabályai adják. A trükk, hogy a kártyák ezúttal 2 oldalasak egy világos és egy sötét oldallal is rendelkeznek. A játékba bekerült egy fordító lap vagyis ha ezt játssza ki valaki, akkor a kezében lévő lapokat meg kell fordítani a sötétről a világosra vagy épp fordítva illetve a húzópaklit is. Ez taktikára is lehetősége ad, mivel ha valaki jó emlékező tehetséggel rendelkezik és megjegyzi pl. az előtte következő játékos lapjait akkor megmenekülhet biozonyos esetekben a lapcunamitól. A sötét oldal lapjai (kék, narancs, rózsaszín és lila háttérrel) durvább dolgokat rejtenek. Pl: Mindenki kimarad, (ismét a lapot lerakó játékos következik) húzz fel öt lapot, vagy a húzz egy színig, vagyis addig kell húznia a következő játékosnak, amíg egy adott színű lap nem jön a pakliban (a lapot kijátszó játékos dönti el melyik legyen az). Szerintem ez a legnagyobb szemétség, mert ha a pakli jól van keverve, elég sok lapot felkaphat a gyanútlan áldozat. Szóval a játék alapkoncepciója jó, de könnyen ellenséget csinálhat barátokból ha valaki sértődésre hajlamos.

 • dianasempai12

  2021-01-05 23:13:16

  Unokatestvéremnek vettem karácsonyra, majd megirigyelltem, és magamnak is vettem egyet. A lakótársaim nagyon lelkesek voltak a kétoldali kártyák miatt, és a plusz "szivatós" lapok miatt.

  Ennél gonoszabb, szemetebb, aljasabb kártyával még nem játszottunk. Duzzogás, vita, veszekedés lett a vége.

  Imádjuk :D Ha jön vendég, kötelező darab. Főleg, ha kissé haragosabb a viszony.

  Alapvetően kicsit szokni kellett a kártyák forgatását, mivel ilyenkor nem csak a kezünkben lévő kártyákat, hanem a húzópaklit is forgatni kellett. Ez sokszor elmaradt, alias mindenki látta, hogy mit is vettünk fel éppen.
  A vitákon kívül sok nevetést és izgalmat kaptunk egy igen kis összegért. Teljesen megérte. Sokkal többször kerül elő, mint a nagy táblás társasok.

 • slibertine9999

  2020-09-01 19:30:58

  Szerintem sokkal jobb, mint a klasszikus. Párommal is sokat játszunk, de csapattal az igazi. 🙌

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2 - 10
 • Ajánlott életkor:  7+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  (Uncredited)
 • Kiadók:  Mattel
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2019
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 9.1 cm x 14.5 cm x 2 cm
  • Súly: 0.2 kg

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Uno Flip! társasjátékhoz