Ultra Coins
Videó beküldése

Ultra Coins társasjáték

társasjáték, 2016
Értékelem!

Az Ultra Coins egy nagyszerű társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 45 perc. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a forgass és mozgass és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol:
Ultra Coins is a collectible coin game that uses solid brass coins to represent a player's army that is comprised of characters from fantasy, science fiction, and horror. A coin...

Az Ultra Coins egy nagyszerű társasjáték, 2 - 8 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 45 perc. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek, a forgass és mozgass és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol leírás

Ultra Coins is a collectible coin game that uses solid brass coins to represent a player's army that is comprised of characters from fantasy, science fiction, and horror. A coin can represent a force of soldiers or a powerful individual. Some coins are more powerful than others and all coins have different special abilities.

Each coin is 2 inches in diameter. The front of a coin has the artwork representing the character. On the outer perimeter are numbers that represent the character's attack and defense values. The inner ring contains the character's name, rank, and special abilities.

The back of the coin has a tip which allows the coin to spin. The coin can spin on a game mat, notebook, table, etc.

The spinning of the coin represents the random element of an attack or defense. After the coin is spinning, a players stops it with their finger and uses the number next to their finger.

There is no game board, no dice, and no markers. The only thing you need are the coins. The game is modular which allows players to battle with only a few coins. They can expand the battles as they collect additional coins.

Kategória: Háború, Harc
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Forgass és mozgass, Játékos kiiktatás

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Más képességek

A játék mechanikájának fontos része, hogy a játékosok különböző, sokszor változó képességekkel bírnak.

Ultra Coins társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 45 perc
 • Játékosok:  2 - 8
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Tervező:  Joseph M. Ward
 • Illusztrátor:  Ameen Naksewee, Forrest Imel, Andy P. Timm
 • Kiadók:  Ultimate Custom Coins
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English first edition
  • Kiadás éve: 2016
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 5.1 cm x 5.1 cm x 2.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Ultra Coins társasjátékhoz