Tránsitos
Videó beküldése

Tránsitos

Társasjáték,
Értékelem!

A Tránsitos egy közepesen összetett társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a kártya húzás és a terület mozgatás mechanizmusokra.

Angol:
Can you imagine how it would be managing the traffic in the city of Valencia? In this game your goal is to generate traffic and keep the traffic flowing during the day and...

A Tránsitos egy közepesen összetett társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 30 perc. A társast, a bonyolultsága miatt, csak 9 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít az egyidejű akciók, a kártya húzás és a terület mozgatás mechanizmusokra.

Angol leírás

Can you imagine how it would be managing the traffic in the city of Valencia?
In this game your goal is to generate traffic and keep the traffic flowing during the day and guaranteeing the rest of the neighbors during the night.

The goal is to keep traffic in the owned districts in the first round and to avoid it in the second round, because each traffic cube in your district in the first phase adds 1 point to your score, but in the second phase it makes you lose one point.

The game has two phases, each one divided in 4 rounds, when the first phase is completed first scoring occurs. In each round each player drafts 4 district cards, and
assigns each district card to an action. These actions determine how the traffic is moved through the city. After second phase, the final scoring occurs.

Awards

2011 Accesit. V Concurs Ciutat de Granollers de Creació de Jocs

___________________________________________________________________________________________________________________

Juego de gestión de tráfico de la ciudad de Valencia donde lo más importante es mantener el tráfico en tus distritos por el día y por la noche conseguir el descanso de los vecinos.

El juego consta de dos fases, cada una de ellas tiene 4 rondas donde cada jugador roba 4 cartas de distrito asociando cada carta de distrito a una acción, esto determinará como el tráfico es movido por los distritos.

Durante la primera fase suman puntos todo el tráfico en tus distritos pero en la segunda fase el tráfico se volverá en tu contra y te restará puntos.

Premios

2011 Áccesit. V Concurs Ciutat de Granollers de Creació de Jocs

Mechanizmus: Egyidejű akciók, Kártya húzás, Terület mozgatás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 perc
 • Játékosok:  2
 • Ajánlott életkor:  9+
 • Komplexitás:  Közepesen összetett
 • Tervező:  Jorge Pradas
 • Kiadók:  (Unpublished)
 • Elérhető nyelvek:  spanyol

Kiadások

 • First edition
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 23 cm x 30 cm x 3 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Tránsitos társasjátékhoz