Trans-Europe
Videó beküldése

Trans-Europe társasjáték

társasjáték, 1982
Értékelem!

A Trans-Europe egy remek társasjáték, 2 - 5 játékos részére. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás, a rács mozgás és az események mechanizmusokra.

Angol:
The game is played on a stylized map of Europe with a printed transport network. Players are given a starting location, a destination, and 4 transportation orders to 4 European...

A Trans-Europe egy remek társasjáték, 2 - 5 játékos részére. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockadobás, a rács mozgás és az események mechanizmusokra.

Angol leírás

The game is played on a stylized map of Europe with a printed transport network. Players are given a starting location, a destination, and 4 transportation orders to 4 European cities. Players set a driving route and move their pieces across the transportation network. The movement is controlled by a turntable. Depending on the freight, one of the 8 possible directions and speeds of travel can be selected 4 times truck (slow), 2 times freight train (medium) or 2 times freight express train (fast).
In his turn, the player rolls the dice once and must either draw and execute an event card or turn the turntable to the left or right and move his figure accordingly. Cities with transport orders and the destination city must be reached exactly.
The player who arrives first at his destination city wins the game.

—user summary

Kategória: Szállítás, Kockajáték, Verseny, Vonatok, Utazás
Mechanizmus: Kockadobás, Rács mozgás, Események

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Trans-Europe társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Ajánlott életkor:  12+
  • Kiadók:  Ravensburger Spieleverlag GmbH
  • Elérhető nyelvek:  francia, német

Kiadások

  • Multilingual edition
    • Kiadás éve: 1982
    • Nyelv: francia
    • Méretek: 27.1 cm x 37 cm x 3.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Trans-Europe társasjátékhoz