Trading Places
Videó beküldése

Trading Places társasjáték

társasjáték, 1995
Értékelem!

A Trading Places egy nagyszerű társasjáték, 2 - 8 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol:
Trading Places is a trivia game with a theme of traveling around the world attempting to complete business contracts. Money is awarded for this and the winner is the first player...

A Trading Places egy nagyszerű társasjáték, 2 - 8 játékos részére. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol leírás

Trading Places is a trivia game with a theme of traveling around the world attempting to complete business contracts. Money is awarded for this and the winner is the first player to accumulate a million pounds.

Movement is controlled by three dice which determine mode of travel (air, sea, etc.) and other details. While traveling players may answer "En Route" questions to continue. Entering cities requires answering more difficult "Visa Entry" questions and the "Contract Completion" questions are the most difficult.

Some travel spaces have limited capacity so players may have to answer "Challenge" questions to bump other players out.

The En Route and Challenge questions are general knowledge; the Visa Entry questions are more travel-oriented and the Contract Completion questions more business-oriented.

Kategória: Egyszerű, Utazás
Mechanizmus: Forgass és mozgass

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Barbara Tobias, Ben Horton
  • Kiadók:  Flagship Games (UK)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 1995
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Trading Places társasjátékhoz