Tough Calls
Videó beküldése

Tough Calls

Társasjáték, 2020
Értékelem!

A Tough Calls egy kiváló társasjáték, 3 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 - 60 perc. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás, a történetmesélés és a szerepjátszás mechanizmusokra.

Angol:
Tough Calls: Dystopia is a narrative and argumentative game set in a series of post apocalyptic scenarios. In the game, each player takes the role of a survivor who is willing to...

A Tough Calls egy kiváló társasjáték, 3 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 45 - 60 perc. A társast, 12 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szavazás, a történetmesélés és a szerepjátszás mechanizmusokra.

Angol leírás

Tough Calls: Dystopia is a narrative and argumentative game set in a series of post apocalyptic scenarios. In the game, each player takes the role of a survivor who is willing to be the leader of the community. In each round, one player picks a question and then all players answer in order trying to convince the rest that his proposal is the best for the colony. At the end of the round, a secret voting is done and by the end of the game one of the candidates will be elected.

—description from the publisher

Tough Calls: Dystopia es un juego narrativo y argumentativo ambientado en una variedad de escenarios post-apocalipticos. En cada partida, los jugadores asumen el rol de un personaje que está dispuesto a liderar una comunidad de sobrevivientes en un mundo post-apocalíptico.

La partida consiste en una ronda de turnos en el que cada participante elegirá una pregunta que todos deben responder. Luego de cada ronda de respuestas los jugadores votan en secreto por la mejor respuesta y quien obtenga la mayor cantidad de votos al final de la partida será el ganador.​

—descripción de la editorial

Kategória: Sci-Fi
Mechanizmus: Szavazás, Történetmesélés, Szerepjátszás

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  45 - 60 perc
 • Játékosok:  3 - 5
 • Ajánlott életkor:  12+
 • Tervező:  Diego Burgos, Margarita Pino
 • Illusztrátor:  Dmitry Vishnevsky
 • Kiadók:  Fractal Juegos (Fractal Games)
 • Elérhető nyelvek:  spanyol

Alternatív nevei


Kiadások

 • Spanish edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: spanyol
  • Méretek: 16 cm x 23 cm x 4.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Tough Calls társasjátékhoz