Top Deer
Videó beküldése

Top Deer

Társasjáték, 2017
Értékelem!

A Top Deer egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 45 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockáztatás, a pakli tervezés és a kártya húzás mechanizmusokra.

Angol:
Top Deer is a race game in which 2-4 players try and breed and race the best reindeer for Santa's sleigh team. The chief stablemaster at Santa's North Pole lair has announced his...

A Top Deer egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 15 - 45 perc. A társast, 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kockáztatás, a pakli tervezés és a kártya húzás mechanizmusokra.

Angol leírás

Top Deer is a race game in which 2-4 players try and breed and race the best reindeer for Santa's sleigh team.

The chief stablemaster at Santa's North Pole lair has announced his upcoming retirement, and Santa is holding a contest to decide who to promote. Whoever can win the most races - or most-accurately pick the fastest reindeer most consistently - will get the top job, but there are a number of less-than-nice-list tactics your opponents might employ to bump your career off the track!

Each reindeer is represented by a hand of five regular French-deck playing cards. In each race player stack these cards in a pre-determined order and turn them over to move their reindeer around the track; after each race players have a chance to selectively breed the best traits from their current reindeer into the next generation of racers.

Top Deer is a single-sheet game that doesn't need any construction and just requires a few tokens per player and a couple of decks of cards, intended to be included in a Christmas card.

—description from the publisher

Kategória: Verseny, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Kockáztatás, Pakli tervezés, Kártya húzás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Nyomtasd

Ennek a játéknak bizonyos elemei, vagy a társasjáték teljes egésze, otthon is kinyomtatható és játszható.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  15 - 45 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Tervező:  Jake Staines
 • Illusztrátor:  Jake Staines
 • Kiadók:  (Web published)
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • Print & Play edition
  • Kiadás éve: 2017
  • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Top Deer társasjátékhoz