Time Machine Rocket
Videó beküldése

Time Machine Rocket társasjáték

társasjáték, 2021
Értékelem!

A Time Machine Rocket egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 25 - 45 perc. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, a merj és nyerj és a vedd el mechanizmusokra.

Angol:
Time Machine Rocket is a fast, simple and fun card game. It has a great balance between strategy and luck, in addition to the possibility of interfering in the opponents' game....

A Time Machine Rocket egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 25 - 45 perc. A társast, 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, a merj és nyerj és a vedd el mechanizmusokra.

Angol leírás

Time Machine Rocket is a fast, simple and fun card game. It has a great balance between strategy and luck, in addition to the possibility of interfering in the opponents' game.

The theme is inspired by time travel narratives that promote the unexpected encounter of figures from different eras. In short, the idea is to travel in time in search of forming the best team of historical personalities, bringing together figures such as Leonardo da Vinci and Bruce Lee.

In each turn, the player opens a card from the historic decks. She then decides whether to bring that character to her team, or to open a new card. If she opens a Rocket, she advances to the next deck. If she opens a character of the same type that she opened before, she now have to put that character on her team.

The game ends when a player forms a team of 5 characters, of 5 different types (Humanitarian, Military, Creative, Scientist and Explorer). The player sums up the numbers of each character, and the one with most points wins.

—description from the designer

Kategória: Kártyajáték, Partijáték, Humor
Mechanizmus: Kollekció gyűjtés, Váltakozó képességek, Merj és nyerj, Vedd el

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Partijáték

A partijátékok nagyon fel tudják dobni bármelyik baráti összejövetel hangulatát, így azok szinte elengedhetetlen kellékei!

Time Machine Rocket társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  25 - 45 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  14+
 • Tervező:  Fabio Michelan
 • Illusztrátor:  Rafael Gandine
 • Kiadók:  (Self-Published)
 • Elérhető nyelvek:  portugál

Kiadások

 • Portuguese edition
  • Kiadás éve: 2021
  • Nyelv: portugál
  • Méretek: 16 cm x 16 cm x 4 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Time Machine Rocket társasjátékhoz