This War of Mine: Rubble Die
Videó beküldése

This War of Mine: Rubble Die

Kiegészítő, 2017
Értékelem!

Ez a játék a This War of Mine: The Board Game kiegészítője.

A This War of Mine: Rubble Die egy közepesen összetett kiegészítő a This War of Mine: The Board Game társasjátékhoz, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 45 - 120 perc is lehet. Az alapjáték több, összesen 4 jelölést kapott 2017-ben. A társast felnőtteknek ajánljuk! Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a...

A This War of Mine: Rubble Die egy közepesen összetett kiegészítő a This War of Mine: The Board Game társasjátékhoz, 1 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő hosszabb, akár 45 - 120 perc is lehet. Az alapjáték több, összesen 4 jelölést kapott 2017-ben. A társast felnőtteknek ajánljuk! Kooperatív jellegű, a játékmenet erősen épít az akció pontok, a történetmesélés, a szerepjátszás, a szimuláció és a kockadobás mechanizmusokra.

Kategória: Felfedező, Kaland, Kiegészítő, Videójáték alapú, Felnőtt
Mechanizmus: Akció pontok, Kooperatív, Történetmesélés, Szerepjátszás, Szimuláció, Kockadobás, Munkás-elhelyezés, Merj és nyerj, Rács mozgás

Kiegészítő

Ez a játék egy kiegészítő. Ez ilyen játékok az eredeti játékhoz, annak élményéhez, mechanizmusához, készletéhez, adnak plusz elemeket.

Kooperatív

Ebben a játékban az együttműködés a cél. Nem egymást, hanem magát a játékot kell legyőznötök!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A This War of Mine: The Board Game társasjáték és kiegészítői (12)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  45 - 120 perc
  • Játékosok:  1 - 6
  • Tervező:  Michał Oracz, Jakub Wiśniewski
  • Kiadók:  Awaken Realms
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2017
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) This War of Mine: Rubble Die társasjátékhoz