There is Something in the House!
Videó beküldése

There is Something in the House!

Társasjáték, 2019
Értékelem!

A There is Something in the House! egy nagyszerű társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játékmenet erősen épít a szerepjátszás, a ceruza-papír, a kockadobás, a die icon resolution és a re-rolling and locking mechanizmusokra.

Angol:
As a lifelong member of the Tokyo police force, you have seen and investigated many horrific things. However, nothing left you as disturbed or shaken as the house. . . The house...

A There is Something in the House! egy nagyszerű társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játékmenet erősen épít a szerepjátszás, a ceruza-papír, a kockadobás, a die icon resolution és a re-rolling and locking mechanizmusokra.

Angol leírás

As a lifelong member of the Tokyo police force, you have seen and investigated many horrific things. However, nothing left you as disturbed or shaken as the house. . . The house was one of your very first investigations after being promoted to Detective. An elderly woman who lived there disappeared for months, inciting a missing person investigation, only to have her turn up a year later in the empty home . . . her head removed. You never did figure out where the woman vanished to in all those months, and you never figured out who killed her. All you know is that after you stepped foot in the house, your life took a turn for the worse. Your wife died, your home burned down, and things never seemed to get better. Now, near retirement and severely alcoholic, you are determined to go back to the house and figure out just what is going on in there once and for all. Somehow, however, you know that whatever is living there . . . it is evil.

There is Something in the House is a simple Roll+Write inspired by Japanese horror media. It is a miniature print and play-style board game with storytelling elements where you take on the role of a retiring police detective. All you need is the 2 game sheets, a pencil, and some dice.

Turn down the lights, turn on some spooky music, and play by candlelight!

Kategória: Kockajáték, Horror, Következtető, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Szerepjátszás, Ceruza-Papír, Kockadobás, Die Icon Resolution, Re-rolling and Locking, Deduction

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  30 - 60 perc
  • Játékosok:  1
  • Tervező:  Noah Patterson
  • Kiadók:  Micro RPG
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • Print & Play edition
    • Kiadás éve: 2019
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) There is Something in the House! társasjátékhoz