The Timewatch
Videó beküldése

The Timewatch társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A The Timewatch egy remek társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek és a terület mozgatás mechanizmusokra.

Angol:
In the future, scientists on Earth have opened a portal to a land outside of time. That land outside of time is full of various forces attempting to take control of other times...

A The Timewatch egy remek társasjáték, 2 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játékmenet erősen épít a váltakozó képességek és a terület mozgatás mechanizmusokra.

Angol leírás

In the future, scientists on Earth have opened a portal to a land outside of time. That land outside of time is full of various forces attempting to take control of other times and places. Scientists from various Earth futures were ready and waiting with gear and information so that Earth could defend itself. The 88th Company, "The Timewatch", was formed. They are the ones who step into There to protect us all.

This is a tactical battle that involves the use of the present and the past. Units have a piece representing their current position, plus a piece representing a previous position. Both pieces can be moved (altering the present and the past). Time can jump backwards to the past positions.

The objective of the game is to control spaces on the game board to gain victory points. The winner is
the player with the most victory points after each player has spent 180 action points.

-description from designer

Kategória: Sci-Fi, Nyomtasd és Játszd
Mechanizmus: Váltakozó képességek, Terület mozgatás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

The Timewatch társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  30 - 60 perc
  • Játékosok:  2
  • Tervező:  Dallas Tucker
  • Kiadók:  (Web published)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • Print and Play edition
    • Kiadás éve: 2020
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) The Timewatch társasjátékhoz