The Silver Bayonet
Videó beküldése

The Silver Bayonet

Társasjáték, 2021
Értékelem!

A The Silver Bayonet egy remek társasjáték, ami egyenlőre még nem érhető el magyar nyelven. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a szerepjátszás és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol:
As the wars of Napoleon ravage Europe, chaos and fear reign and the darkness that once clung to the shadows has been emboldened. Supernatural creatures — vampires, werewolves...

A The Silver Bayonet egy remek társasjáték, ami egyenlőre még nem érhető el magyar nyelven. A játékmenet erősen épít az akció pontok, a váltakozó képességek, a szerepjátszás és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol leírás

As the wars of Napoleon ravage Europe, chaos and fear reign and the darkness that once clung to the shadows has been emboldened. Supernatural creatures — vampires, werewolves, ghouls, and worse — take advantage of the havoc, striking out at isolated farms, villages, and even military units.

Riflemen, swordsmen, and engineers fight side-by-side with mystics, occultists, and even those few supernatural creatures that can be controlled or reasoned with enough to make common cause. The Silver Bayonet: A Wargame of Napoleonic Gothic Horror can be played solo, co-operatively, or competitively, with players progressing through a series of interlinked adventures with their soldiers gaining experience and suffering grievous wounds, and their units triumphing...or falling in the face of the shadows.

It is a game of action and adventure where musket and saber meet tooth and claw.

Kategória: Fantasy, Kockajáték, Harc, Miniatűrök, Könyv
Mechanizmus: Akció pontok, Váltakozó képességek, Szerepjátszás, Kockadobás

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

Fantasy

Mágia, kard, harc, lovagok, papok és minden, ami egy jó fantasy-hez tartozik!

Más képességek

A játék mechanikájának fontos része, hogy a játékosok különböző, sokszor változó képességekkel bírnak.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Joseph McCullough
  • Kiadók:  Osprey Games
  • Elérhető nyelvek:  angol

Alternatív nevei


Kiadások

  • English edition
    • Kiadás éve: 2021
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) The Silver Bayonet társasjátékhoz