The Lonely Dead
Videó beküldése

The Lonely Dead

Társasjáték, 2012
Értékelem!

A The Lonely Dead egy nagyszerű társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 25 perc. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a szimuláció és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol:
Implementing a deck of cards, some dice and a pocketful of loose change, take control of a Zombie Horde and work to overrun a Survivor Safehouse before you are exterminated! The...

A The Lonely Dead egy nagyszerű társasjáték, 1 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 25 perc. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a szimuláció és a kockadobás mechanizmusokra.

Angol leírás

Implementing a deck of cards, some dice and a pocketful of loose change, take control of a Zombie Horde and work to overrun a Survivor Safehouse before you are exterminated!

The solo player divides a standard playing card deck into face cards and number cards, dealing relevant cards into piles representing the Survivors and their Safehouse, Items, and Zombies. The player, as the Zombies, then attacks the Survivors in an attempt to wear their numbers down until no Survivors remain.

It is a game of chance and skill, and very portable. Check out the files section for the full extended rules, a quick-reference printable version (which folds up to fit in your pack of cards), and an extraneous (but helpful) flowchart of gameplay (because flowcharts make the world a better place.)

Relatively recently added: Alternate card faces for all numbered cards representing both items and zombies, as well as zombified jacks, queens, kings, aces and jokers.

Kategória: Kártyajáték, Kockajáték, Horror, Harc, Nyomtasd és Játszd, Zombi
Mechanizmus: Pakli tervezés, Szimuláció, Kockadobás

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Akár egyedül is

Nem érnek rá a barátok? Ennél a társasjátéknál nem gond, ezt már egy személytől is lehet játszani!

Nyomtasd

Ennek a játéknak bizonyos elemei, vagy a társasjáték teljes egésze, otthon is kinyomtatható és játszható.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  25 perc
  • Játékosok:  1
  • Kiadók:  (Self-Published), (Web published)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2012
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) The Lonely Dead társasjátékhoz