The Lockdown
Videó beküldése

The Lockdown

Társasjáték, 2020
Értékelem!

A The Lockdown egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a kártya húzás, a váltakozó fázisok, a pakli építés és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol:
A life-threatening virus breaks out, spreads at lightning speed and reaches Europe in no time. What was first described as a harmless flu turns out to quickly escalate into a...

A The Lockdown egy kiváló társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 60 perc. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés, a kártya húzás, a váltakozó fázisok, a pakli építés és a rács mozgás mechanizmusokra.

Angol leírás

A life-threatening virus breaks out, spreads at lightning speed and reaches Europe in no time. What was first described as a harmless flu turns out to quickly escalate into a pandemic in which affects millions of people.
Nobody was prepared for the arrival of the virus and a lockdown can no longer be prevented.

It is up to you, the experts, to get the crisis in your affected countries under control as quickly as possible. Assemble a team of specialists who can tackle this crisis as quickly and efficiently as possible. But beware of the virus, because it spreads very quickly. The medical sector is crying out for help and the economy is at point of collapsing. In addition, protective equipment is scarce, so be careful with face masks, protect the right team members and find the right balance between care and economy to save the country. Time is running out, because we cannot keep the countries in lockdown for longer than 10 weeks ....

Kategória: Kártyajáték, Közgazdaság, Idő alapú, Orvosi
Mechanizmus: Pakli tervezés, Kártya húzás, Váltakozó fázisok, Pakli építés, Rács mozgás, Akció/Esemény, Connections

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Kártya pakli

Ennek a játéknak központi eleme a megfelelő pakli kiválasztása, építése vagy megtervezése!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 60 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Tervező:  Jessie De Jans
 • Illusztrátor:  Jessie De Jans
 • Kiadók:  (Self-Published)
 • Elérhető nyelvek:  holland

Kiadások

 • Dutch edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: holland
  • Méretek: 19.8 cm x 19.8 cm x 3.2 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) The Lockdown társasjátékhoz