The Lion and the Mouse
Videó beküldése

The Lion and the Mouse társasjáték

társasjáték, 1946
Értékelem!

A The Lion and the Mouse egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol:
The Lion and the Mouse is a spin-and-move game for two or four players. Each player has a Lion, a Mouse and a Hunter piece. The object of the four player game is to be the first...

A The Lion and the Mouse egy remek társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol leírás

The Lion and the Mouse is a spin-and-move game for two or four players. Each player has a Lion, a Mouse and a Hunter piece. The object of the four player game is to be the first to move one's Lion and Mouse pieces from their color's Start space to the corresponding Lion's Den space. In the two player game, each player controls two colors and must move both of their Lion and Mouse pieces to the appropriate dens.

Each piece has unique traits: the Hunter can "trap" (lock down) a Mouse or send a Lion back to its Start space; the Mouse can free a Lion from a trap; the Lion can send a Hunter back to its start space from outside a trap space. The spinner determines which piece may move, though some spinner spaces permit the player to choose.

Kategória: Verseny, Gyerek játék, Állat
Mechanizmus: Forgass és mozgass

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Kicsinkek

Elsősorban gyerekek számára készült, de a szülőknek is remek kikapcsolódást nyújthat a közös játék élménye.

The Lion and the Mouse társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Game Creations
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First Edition
    • Kiadás éve: 1946
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 21.6 cm x 40.6 cm x 2.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) The Lion and the Mouse társasjátékhoz