The Bourbon Run
Videó beküldése

The Bourbon Run

Társasjáték,
Értékelem!

A The Bourbon Run egy nagyszerű társasjáték, ami egyenlőre még nem érhető el magyar nyelven. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol:
The Bourbon Run is a bourbon trivia board game for bourbon enthusiasts. Challenge your knowledge of America's native spirit with this one-of-a-kind trivia board game. It includes...

A The Bourbon Run egy nagyszerű társasjáték, ami egyenlőre még nem érhető el magyar nyelven. A játékmenet erősen épít a forgass és mozgass mechanizmusra.

Angol leírás

The Bourbon Run is a bourbon trivia board game for bourbon enthusiasts. Challenge your knowledge of America's native spirit with this one-of-a-kind trivia board game.
It includes trivia, quotes, history, the production process, and much more. The board resembles a horse track and each furlong feature a craft distillery. Hand-made tokens and high-quality materials make this a must-own game for all bourbon lovers.

Roll the die to move around the track. If you land on a distillery you get to answer a multiple choice or true/false trivia question. Answer incorrectly and you move back a space. Land on a Cooperage Barrell space and you discover a new piece of trivia and move on the board according to the card. The first player around the race track who answers a trivia question correctly is the winner.

Kategória: Egyszerű
Mechanizmus: Forgass és mozgass

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  (Unknown)
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • English edition
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 22.6 cm x 31.5 cm x 5.6 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) The Bourbon Run társasjátékhoz