The Anger Control Game
Videó beküldése

The Anger Control Game

társasjáték, 1988
Értékelem!

A The Anger Control Game egy remek társasjáték, 2 - 5 játékos részére. A játékmenet erősen épít a szerepjátszás és a forgass és mozgass mechanizmusokra.

Angol:
Game as psychological therapy tool for "teaching cognitive skills necessary for effective anger control". Participants roll-and-move around the board, occasionally stopping to...

A The Anger Control Game egy remek társasjáték, 2 - 5 játékos részére. A játékmenet erősen épít a szerepjátszás és a forgass és mozgass mechanizmusokra.

Angol leírás

Game as psychological therapy tool for "teaching cognitive skills necessary for effective anger control". Participants roll-and-move around the board, occasionally stopping to respond to hypothetical situations in six categories of "cognitive-behavioral deficits". Chips are awarded for giving a good response to the card. Winner of the game is the player with the most chips at game end.

The game must be guided by a counselor or therapist. This authority-as-game-master not only chooses from which card category players must respond to, but also acts as sole judge in determining whether a participant's answer is good enough to warrant an award of victory chips.

Mechanizmus: Szerepjátszás, Forgass és mozgass

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Szerepjáték

Ebben a játékban karaktereket kell megszemélyesítened! Ez lehet egy saját, vagy akár a játék által biztosított karakter is.

The Anger Control Game vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Berthold Berg
  • Kiadók:  Cognitive Therapeutics
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 1988
    • Nyelv: angol