Taxi Driver Barcelona
Videó beküldése

Taxi Driver Barcelona

Társasjáték, 2014
Értékelem!

A Taxi Driver Barcelona egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a fogd és vidd és a pakli tervezés mechanizmusokra.

A Taxi Driver Barcelona egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 20 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a fogd és vidd és a pakli tervezés mechanizmusokra.

Angol leírás

ENGLISH
This game is set in the city of Barcelona, and it's based on the "Taxi Driver" comic by the illustrator and author Bié. It takes you into the world of the night shift of taxi drivers: your goal will be to take the highest number of passengers to their destinations. Learn languages to earn better tips from your customers, and improve your vehicle so you can carry more passengers. The driver who gets the highest revenues is the winner. Discover Barcelona in a different and thrilling way!

During his turn, a player can perform only ONE of the following actions. After that, his turn ends and the next player’s
turn starts. The possible actions are:
1. Look for Passengers (takes 2 passenger cards)
2. Improve language skills (place passenger card in a corner of driver card)
3. Take Passengers to a Destination (play cards of the hand to get a destination card)
4. Improve his vehicle (A player can improve his vehicle once
during the game by flipping his Driver card from side A to side B)

ESPAÑOL
Ambientada en la ciudad de Barcelona, y basado en el cómic “Taxi Driver” del ilustrador e historietista Bié, conviértete en un taxista del turno de noche con el objetivo de llevar al máximo número de pasajeros a sus destinos, aprende idiomas para lograr mejores propinas y mejora tu vehículo para llevar más clientes. El conductor que consiga la mayor recaudación será el ganador del juego. Descubre la ciudad condal de una forma divertida y distinta.

CATALÀ
Ambientada a la ciutat de Barcelona, i basat en el còmic "Taxi Driver" de l'il • lustrador i historietista Bié, converteix-te en un taxista del torn de nit amb l'objectiu de portar al màxim nombre de passatgers als seus destins, aprèn idiomes per aconseguir millors propines i millora el teu vehicle per portar més clients. El conductor que aconsegueixi la major recaptació serà el guanyador del joc. Descobreix la ciutat comtal d'una forma divertida i diferent.

Kategória: Kártyajáték, Szállítás, Képregény / Grafikus novella
Mechanizmus: Fogd és vidd, Pakli tervezés

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  20 perc
 • Játékosok:  2 - 4
 • Ajánlott életkor:  8+
 • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
 • Tervező:  Javier Garcia
 • Illusztrátor:  Bié, Xavier Carrascosa
 • Kiadók:  SD Toys, Revolt Games
 • Elérhető nyelvek:  katalán, angol, spanyol

Kiadások

 • First edition
  • Kiadás éve: 2014
  • Nyelv: katalán
  • Méretek: 10.2 cm x 19.7 cm x 3.8 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Taxi Driver Barcelona társasjátékhoz