Társasház
Társasház
Társasház
Videó beküldése

Társasház

Társasjáték, 2020
Értékelem!

A Társasház egy nagyszerű társasjáték, 3 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kártya húzás és a deduction mechanizmusokra. Egy külvárosi bérház köztudottan gyanús figurák lakóhelye. A rendőrfőnök egy csapat fiatal nyomozót bíz meg a feladattal:...

A Társasház egy nagyszerű társasjáték, 3 - 5 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 - 45 perc. A társast, 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kártya húzás és a deduction mechanizmusokra.

A Gémklub leírása:

Egy külvárosi bérház köztudottan gyanús figurák lakóhelye. A rendőrfőnök egy csapat fiatal nyomozót bíz meg a feladattal: találjanak megy egyet-egyet az ismert bűnözők közül.

Ebben a 3-5 játékos számára készült dedukciós partijátékban az egyik játékos a játékmester, aki a bűnözők bőrébe bújva válaszolja meg a nyomozók kérdéseit.

Forrás: Gémklub
20 üzlet árulja ezt a játékot!
 • 8 229 Ft-tól
 • 20 ajánlat

Kategória: Partijáték, Következtető
Mechanizmus: Kártya húzás, Deduction

Videók

A társasjátékhoz MAGYAR bemutató videó is tartozik! Nézd meg őket és nem lesz gond a szabályokkal!

Üzletek

Ez a társasjáték kapható a boltokban! Nézd meg partnereink ajánlatát, vagy próbáld ki az árkalkulátort!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Társasház társasjáték videók (2)

Kommentek

Kommentek

 • viki.pms

  2021-03-28 13:04:05

  Ezt a játékot bevezetőként szoktuk bedobni egy társasos napunkba, a hangulat garantált. A játékmesteren valóban sok múlik de nálunk ez még a nagypapának sem okozott gondot. Szép grafika, vicces karakterek és nagyon igényes kivitelezés. Ha jól tudom akkor a gyártása is Magyarországon készült és szerintem felveheti a versenyt egy német kiadású játék minőségével.

 • oruhkaha

  2020-11-13 20:21:27

  Egy társasjáték bemutatóm volt szerencsém kipróbálni. Hasonlít a Cludohoz, ki kell találni, hogy melyik lakásban lakhat a gyanusított, aki elkövette a bűntettet. Nagyon kreatívan van megoldva maga a kihallgatás. Miután rálépünk a táblán az ajtóhoz, meg kell kérdezni, hogy egy bizonyos szomszédját ismeri-e. Ha igen, kérdezhetünk 2 kérdést a kezünkben lévő kérdéskártyáink közül és a mesélő válaszol. Az a csavar, hogy miután megkérdeztük, le kell raknunk a kártyát, és nem használhatjuk egészen addig, amíg az összes kártyánk az asztalra kerül, és akkor újra felvehetjük az összeset.

  Ha nem ismeri azt a szomszédot, még kérdezhetjük egy másik szomszédjáról is. Pénzért rávehetjük, hogy mégis adjon ki magából információt, de erre csak korlátozottan van lehetőségünk.

  Információkat gyűjtünk, majd a végén tippelünk egy ajtóra.

  Mi hárman játszottuk, viszont sokkal gyorsabban végeztünk, mint 30 perc. A harmadik kör után már kicsit unalmassá vált a mechanikája. Vicces tud lenni, hogy a szereplők bőrébe kell bújni a válaszadás erejéig, de ha nem vagy ellátva sok szinészi tehetséggel, sajnos véges a repertoár, hogy milyen hanggal és jellemmel jeleníted meg a szereplőt, és egyidő után ellaposodik.

  Nagyon könnyen be tudja magát lopni egy játék a szívembe, de a Társasháznak sajnos nem sikerült. Nem tudom jószívvel ajánlani. Túlárazott, túl egyszerű mechanika, kevés játékélmény. Kisebb gyerekek számára talán élvezhetőbb.

  (21-23 évesekként játszottuk.)

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  30 - 45 perc
 • Játékosok:  3 - 5
 • Ajánlott életkor:  10+
 • Tervező:  Pierrot
 • Illusztrátor:  Zoltán Nagy
 • Kiadók:  Keller & Mayer
 • Elérhető nyelvek:  magyar

Kiadások

 • Hungarian edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: magyar

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Társasház társasjátékhoz