Tack
Videó beküldése

Tack

Társasjáték,
Értékelem!

A Tack egy remek társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 7 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés mechanizmusra.

Angol:
Described on the box as "The Card Game for Pony Lovers". Each player is dealt 7 cards and the game-play is similar to Rummy. You can draw a card of the deck or take the top card...

A Tack egy remek társasjáték, 2 - 6 játékos részére. A társas elsősorban gyerekeknek készült, akár már 7 éves kortól is játszható. A játékmenet erősen épít a pakli tervezés mechanizmusra.

Angol leírás

Described on the box as "The Card Game for Pony Lovers".

Each player is dealt 7 cards and the game-play is similar to Rummy. You can draw a card of the deck or take the top card in the discard pile. The aim is to be the first to complete a 'set'. A set must contain a pony, a bridle, a saddle, a pair of stirrups and 3 other cards that a rider might need or desire (a rosette is good and is worth 9 points whereas a grooming kit is not so nice and only scores 3 points).

Each card in the set has a points value. The winning player scores those points and a new hand is played. The one with the most points after an agreed number of hands, wins.

Kategória: Kártyajáték, Gyerek játék, Állat
Mechanizmus: Pakli tervezés

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Kicsinkek

Elsősorban gyerekek számára készült, de a szülőknek is remek kikapcsolódást nyújthat a közös játék élménye.

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Ajánlott életkor:  7+
  • Kiadók:  Isis Products
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • Isis Products first edition
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 6.4 cm x 9.5 cm x 1.5 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Tack társasjátékhoz