Table Dodgeball
Videó beküldése

Table Dodgeball társasjáték

társasjáték, 2020
Értékelem!

A Table Dodgeball egy nagyszerű társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 30 perc. A társast, 5 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek, a flicking és a moving multiple units mechanizmusokra.

Angol:
Using a portable neoprene mat, players will try tossing small cardboard dodgeballs into each other's rings. Once a ball is tossed into a ring, that player is out. The last team...

A Table Dodgeball egy nagyszerű társasjáték, 2 - 10 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 10 - 30 perc. A társast, 5 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a szövetségek, a flicking és a moving multiple units mechanizmusokra.

Angol leírás

Using a portable neoprene mat, players will try tossing small cardboard dodgeballs into each other's rings. Once a ball is tossed into a ring, that player is out. The last team standing wins.

HOW TO PLAY
Each player at the start of the game will select a jersey ring with a nickname on it. That becomes their player piece. Each player will also grab a dodgeball. If a dodgeball thrown from the opposing team enters this jersey ring, it counts as a hit and the player with that ring is out. A hit occurs when the dodgeball completely enters the ring or is leaning inside the ring. If the dodgeball is balancing on top of the ring or leaning outside of it, that counts as a catch. That means the person who threw the ball is out and their jersey ring must be removed from the arena. The person who caught the ball can now have a previously out person come back in for their team. Teams go back and forth throwing until one team is left standing.

HOW TO MOVE
Once you toss your dodgeball, you'll need to pick up another one to throw again. To do this, move your jersey piece to a different section of the arena. There are 4 sections for each side. Each section separated by lines and a pattern of blue and grey. You can move to a section that contains a dodgeball to pick one up again or you can move to a section without a dodgeball and won't pick one up. But you must move every turn You can move once per turn.

HOW TO WIN
The goal of dodgeball is to knock out all the players on the other team.

Welcome to the Table Dodgeball League.

—description from the publisher

Kategória: Partijáték, Akció / Ügyességi, Sport
Mechanizmus: Szövetségek, Flicking, Moving Multiple Units

Nagy csoport

Nyolc, vagy akár annál több személy esetén is játsztható!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Partijáték

A partijátékok nagyon fel tudják dobni bármelyik baráti összejövetel hangulatát, így azok szinte elengedhetetlen kellékei!

Table Dodgeball társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

 • Játékidő:  10 - 30 perc
 • Játékosok:  2 - 10
 • Ajánlott életkor:  5+
 • Tervező:  Corey Lizotte
 • Kiadók:  VIP Board Games
 • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

 • English edition
  • Kiadás éve: 2020
  • Nyelv: angol
  • Méretek: 14 cm x 26.7 cm x 5.1 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Table Dodgeball társasjátékhoz