Symphony of Pain
Videó beküldése

Symphony of Pain

Társasjáték, 2014
Értékelem!

A Symphony of Pain egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kockadobás, a rács mozgás és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol:
A board game originally published in Games Workshop's White Dwarf magazine (2014 issue #34 of White Dwarf.) In the dark, unseen dungeons of Commorragh Haemonculus Covens gather...

A Symphony of Pain egy nagyszerű társasjáték, 2 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a kockadobás, a rács mozgás és a játékos kiiktatás mechanizmusokra.

Angol leírás

A board game originally published in Games Workshop's White Dwarf magazine (2014 issue #34 of White Dwarf.)

In the dark, unseen dungeons of Commorragh Haemonculus Covens gather to celebrate the perfection of pain in brutal contests against one another. These affairs are brutal and bloody, but for the lords of torture and rejuvenation, every new sensation is one to be cherished.

Symphony of Pain is a game for 2-4 players where each player controls a small team of five Wracks and a Haemonculus in a fight to inflict the most pain on the enemy.

There are two ways to win Symphony of Pain: eliminate all of the opposing models or gain enough pain points to declare yourself the winner.

Kategória: Sci-Fi, Harc
Mechanizmus: Kockadobás, Rács mozgás, Játékos kiiktatás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Dobókockák

A társasjáték mechanizmusának központi eleme, de legalábbis fontos része, a kockákkal való dobás/gurítás

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Kiadók:  Games Workshop Ltd.
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • First edition
    • Kiadás éve: 2014
    • Nyelv: angol

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Symphony of Pain társasjátékhoz