Suit Up!: Strings
Videó beküldése

Suit Up!: Strings

Társasjáték, 1998
Értékelem!

A Suit Up!: Strings egy remek társasjáték, 3 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés és a terület befolyásolás/irányítás mechanizmusokra.

Angol:
Strings (one of two games in a article titled Suit Up!) is a no-luck card game. Each player gets the 13 cards of a suit from a standard deck of cards, and takes turn playing one...

A Suit Up!: Strings egy remek társasjáték, 3 - 4 játékos részére. A játékmenet erősen épít a lapka-elhelyezés és a terület befolyásolás/irányítás mechanizmusokra.

Angol leírás

Strings (one of two games in a article titled Suit Up!) is a no-luck card game.

Each player gets the 13 cards of a suit from a standard deck of cards, and takes turn playing one card at a time to a set of "strings" on the table. A "string" is a row of cards in ascending sequence with no gaps, e.g. a 4 must be followed by a 5, then a 6, etc.

A string can be started with any card except an ace, 10, or a court card; the latter are wild.

There is a limit of seven strings with three players and nine with four, which may make it impossible for a player to play later in the game, in which case they discard a card.

When all cards are gone players assess each string to see who wins it: 2-10 count their face values, aces count 11, and court cards count 5. The winner takes the string; if there is a tie the cards are split evenly. The player winning the most cards wins the game.

Several variants are provided.

Kategória: Kártyajáték
Mechanizmus: Lapka-elhelyezés, Terület befolyásolás/irányítás

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Tervező:  Alan R. Moon
  • Kiadók:  GAMES Magazine
  • Elérhető nyelvek:  angol

Kiadások

  • GAMES Magazine edition
    • Kiadás éve: 1998
    • Nyelv: angol
    • Méretek: 20.8 cm x 27.4 cm x 0.3 cm

Hasonló játékok

Az alábbi játékok a hasonlítanak leginkább a(z) Suit Up!: Strings társasjátékhoz