Sucesos Argentinos
Videó beküldése

Sucesos Argentinos

Társasjáték, 2016
Értékelem!

A Sucesos Argentinos egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 20 perc.

Angol:
Description from the publisher (Translated): Sucesos Argentinos (Argentinian Events) is a card game where Argentinian history knowledge is tested. Players must organize a chain...

A Sucesos Argentinos egy nagyon könnyen tanulható társasjáték, 2 - 6 játékos részére, az átlagos játékidő rövid, csak 15 - 20 perc.

Angol leírás

Description from the publisher (Translated):

Sucesos Argentinos (Argentinian Events) is a card game where Argentinian history knowledge is tested. Players must organize a chain of historical events chronologically ordered.

Each game can have from 2 to 6 players and lasts 15 to 20 minutes.

The game box contains 180 unique double-sided cards depicting notable events in Argentina's history. On the front of each card are the name by which the historical event is known and an image, and on the back a description of the event and the year in which it occurred.

Description from the publisher (Spanish):

Sucesos Argentinos es un juego de cartas donde se pone a prueba el conocimiento de historia argentina de los jugadores organizando una cadena de sucesos en orden cronológico.

Cada partida puede tener de 2 a 6 jugadores y tiene una duración de 15 a 20 minutos.

La caja del juego contiene 180 cartas únicas de doble cara que representan sucesos notables de la historia argentina. En el frente de cada carta encontramos el nombre por el cual se conoce al hecho histórico y una imagen orientativa, y al dorso una descripción del suceso y el año en que ocurrió.

Kategória: Kártyajáték, Egyszerű, Oktatás

2

Párosan

Már ketten is játszható! Remek kikapcsolódás lehet pároknak is!

Rövid

Rövid játékidő! Ha csak gyors játékra vágysz a munka után, akkor ez a neked való!

Árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

A Sucesos Argentinos társasjáték és kiegészítői (2)

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  15 - 20 perc
  • Játékosok:  2 - 6
  • Komplexitás:  Nagyon egyszerű
  • Kiadók:  AA Lúdica
  • Elérhető nyelvek:  spanyol

Kiadások

  • Spanish first edition
    • Kiadás éve: 2016
    • Nyelv: spanyol