Stellar Fire
Videó beküldése

Stellar Fire társasjáték

társasjáték, 2000
Értékelem!

A Stellar Fire egy kiváló társasjáték, ami egyenlőre még nem érhető el magyar nyelven, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet.

Angol:
Stellar Fire is a space-combat miniatures game, handling battles of any size from single ship-to-ship, all the way up to massive fleets. Using a hidden counter tactical movement...

A Stellar Fire egy kiváló társasjáték, ami egyenlőre még nem érhető el magyar nyelven, az átlagos játékidő hosszabb, akár 2 óra is lehet.

Angol leírás

Stellar Fire is a space-combat miniatures game, handling battles of any size from single ship-to-ship, all the way up to massive fleets. Using a hidden counter tactical movement system and simultaneous combat, Stellar Fire keeps all players active and involved, minimizing downtime. Stellar Fire is designed to work with any miniatures on the market!

With five unique alien races and three separate human factions, Stellar Fire's scenario generator ensures that your games will never get stale.

Web site

http://site.tacticalcommandgames.com/

Kategória: Sci-Fi, Miniatűrök

Hosszú

Hosszú játékidő! Ha egy egész estés/napos kikapcsolódásra vágysz ez a neked való!

Sci-fi

Ebben a társasjátékban megelevenednek a könyvekből, filmekből és számítógépes játékokból ismert tudományos fantasztikus történetek.

Stellar Fire társasjáték vásárlása, árak és üzletek

Jelenleg egyik üzletben sem kapható a játék! Állíts be egy árufigyelést, hogy értesülj, amikor újra kapható lesz a boltokban!

Kommentek

Részletes adatok

Részletek

  • Játékidő:  2 óra
  • Játékosok: 
  • Tervező:  (Uncredited)
  • Kiadók:  Tactical Command Games